BEAUTY

RØDE LÆBER SOM MARILYN MONROE

RØDE LÆBER

RØDE LÆBER

Jeg er rigtig glad for rød læber, og når jeg tænker på rød læber tænker jeg også på Marilyn Monroe – Jeg har altid været fascineret af Marilyn Monroe, hendes udseende, historie og ikke mindst optaget af hendes endnu uopklaret død – jeg har masser af bøger, magasiner med hende og set utal af dokumentarer, film osv. omkring hende og hendes liv. Jeg er en af dem som tror på at Kennedy var årsagen til hendes død!

Da jeg var i LA/Hollywood tilbage i 2015 besøgte jeg bl.a. Hollywood Museum, som rummer en hel Marilyn samling af hendes personlige ejendele, smykker, tøj, billeder, pilledåsen som blev fundet ved hendes lig og meget meget mere… Jeg havde engang lavet et indlæg om det, som desværre gik tabt da jeg blev hacket. Men kommer i til Hollywood kan jeg varmt anbefale jer museet, som også har en Superhelte afdeling, Harry Potter og en gyser kælder.

Jeg ejer efterhånden en hel del røde læbestifte og mit nyeste køb er denne fra Italienske Kiko, som jeg købte med hjem fra min sommerferie i Italien. Kiko laver de lækreste beautyprodukter og jeg kan varmt anbefale jer at besøge en af deres butikker, hvis i kommer til Italien.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Eline Tychsen

    Okay WOW for en farve!! Er kæmpe fan af røde læber, og ikke mindst den famse Marilyn Monroe – hun er virkelig et icon. Og det lyder så spændende med det museum!! Belyser de også de teorier omkring hendes død?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.