FASHION,  Outfit

HELLO YELLOW – I DENNE WEEKEND SKAL JEG….


STRIK: VRS // NEDERDEL: VILA // STØVLER: VAGABOND

Hello Yellow! Er min nye strik ikke bare fin? Jeg fandt den tidligere på ugen i Bilka, ja det er rigtig. Den fine strik er nemlig fra VRS. Et mærke jeg er rigtig rigtig glad for og som laver virkelig mange fine og budgetvenlige ting til hele familien.
Udover den fine gule strik, i det skønneste uldmix fik jeg også en super fed leopardkjole, en strik og kjole, bluse og støvler til Clara. For lige knap 600 kr. det er vildt ikke?

Jeg er ret glad for farven gul, og har udover denne fine strik cardigan også et super fin stikketrøje, som i kan se i indlægget: Den der gule strik og min weekend i Hamborg

Fredag aften brugte Clara og jeg til By Night i Aalborg Storcenter, vi fik shoppet en masse gaver og jeg fik købt lidt nyt til vores hus. Vi kom hjem uden det vi egentlig skulle afsted efter, futsko og jakke til Clara. Så vi må på farten igen…

Lørdag morgen, skal vi tilbringe ved mine forældre hvor vi skal spise morgenmad. Derefter tager vi til Hjørring, hvor vi forhåbentlig skal bestille glas dør til vores brusekabine. Aftenen skal for Claras og mit vedkommende bruges på hygge i sengen med film og slik.

Søndag har jeg en frokost aftale med min søster, jeg har inviteret hende ud og spise, vi skal kigge lidt nærmere på den nye Magasin og vi skal knipse et par billeder af noget af mit nye tøj. Søndag skal også bruges på at planlægge min fødselsdag, jeg bliver som sagt 30. år i næste måned og har inviteret familie og venner til fest i november.

Skal i noget spændende i weekenden?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk