TRAVEL

SPAR 48% PÅ WELLNESSOPHOLD PÅ YSTAD

Ystas

KØB DIT YSTAD OPHOLD HER

Jeg tror det er de færreste som ikke har set opslag fra Ystad på de socialemedier, jeg har selv været der og selv spammet mit Instagram feed med div. billeder fra mit ophold. Det er så smukt, både stedet og naturen omkring, der er så stille, der er så lækkert. Det kan ikke beskrives men det skal opleves!

Jeg vil lige dele et godt tilbud med jer, i kan nemlig spare 48% på jeres ophold på Ystad, ved at bestille opholdet hos bookinghjemmesiden her, så kan i forkæle jer selv, eller en i holder af med er ophold fyldt med ro, velvære og masser af afslapning. Der er desuden den lækreste morgenbuffet inkluderet i opholdet, som i ikke må misse, alt fra vafler, boller, pålæg, æg, frugt og meget meget mere.

Book dit ophold inden 7. oktober 2018 – Find tilbuddet lige HER. Dit ophold er gyldigt i perioden december-marts og er altså en oplagt julegaveide til din kæreste, veninde, mor eller søster.

Jeg kan varmt anbefale en Ystad tur, man kommer hjem glad og med masser af ny energi! Jeg håber hvertfald at jeg får lov til at opleve Ystad igen engang. Jeg har bl.a. skrevet om mit ophold på Ystad i indlægget: MIT BESØG PÅ YSTAD SALTSJØBAD

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk