BEAUTY,  GIVEAWAY

GIVEAWAY – Maui Moisture Sea Minerals


SHAMPOO // BALSAM // HEAT PROTECT MIST

Godmorgen Ladies …..
Jeg har netop skudt en lækker Giveaway igang over på min Instagram profil @Liselottea – her kan i nemlig vinde den nye og super lækre hårplejeserie Maui Moisture Sea Minerals.

Serien Maui Moisture Sea Minerals er særlig god til os med farvet hår, da den indeholder rige mineraler fra havet, bl.a. alger og søgræs. Mineralerne hjælper med at holde på farven og giver samtidig håret masser af glans.  Mauis hårplejeprodukter indeholder hverken silikone, parabener eller gluten og er derfor også velegnet til veganere.

Maui Moisture Sea Minerals shampoo og balsam:
Serien er som sagt til farvet hår, serien er i modsætning til de fleste andre shampooer, som hovedsageligt består af 60-70 % kemisk behandlet vand fyld er Maui Moisture primært fyld med af 100 % ren Aloe Vera Juice og kokosvand, som blidt tilføjer ekstra næring og fugt til dit hår. Lækkert ikke, shampooen og balsamen dufter helt fantastisk og leder tankerne tilbage til varmere himmelstrøg. Ahhh…. Shampooen skummer fantastisk og balsamen blødgøre håret. Lad gerne balsamen sidde et par minutter inden den skylles ud. Pris 119,95 kr. pr. stk. find dem HER og HER

Maui Moisture Sea Minerals Heat Protection Mist: Er ligesom de øvrige produkter i serien også anbefalet og særlig god til farvet hår, den er perfekt for dig som ønsker at holde farven så længe som muligt. Misten kan sprøjtes i både vådt og tørt hår og en en varmebeskyttende spray uden masser af kemikalier. Sprayen beskytter dit hår når du udsætter det for ekstrem varme, ved brug af hårtørre, krøl- og fladjern. Pris 119,95 kr. køb den HER

Jeg har også tidligere skrevet om Maui Moisture i indlægget: Maui veganske hårplejeprodukter med aloe vera juice og kokosvand og igen må jeg sige, jeg elsker virkelig den fine emballage, de smukke farver og det eksotiske print får mig til at tænker på sol og strand.. Mauis design er inspireret og designet med henblik på at hylde alle de eksotiske planter, som findes på smukke Hawaii. Jeg har selv besøgt Hawaii i 2012 og jeg mindes tit den smukke natur.

Fik jeg nævnt at jeg elsker Maui Moisture? Du kan købe Maui hos din lokale Matas, der er en masse lækre serier, så du kan finde den som passer bedst til netop dit hår… Eller du kan prøve lykken på min Instagram @Liselottea hvor jeg lige nu udlodder et sæt magen til mit bestående af 1 shampoo, 1 balsam og 1 Heat protection mist.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk