TRAVEL

Jeg bliver snart 30 og jeg har fået den vildeste fødselsdagsgave!

Tilbage i marts, kort tid efter jeg mistede min elskede mormor – fik jeg den vildeste 30 års fødselsdagsgave. Jeg fik gaven ca. 7 måneder inden min rigtige fødselsdag (Jeg bliver 30. den 20. oktober). Sagen er nemlig den at det sidste år har været utroligt hårdt for mig, der er sket rigtig mange dårlige og sørgelige ting i mit liv som har påvirket mig rigtig meget i negativ retning. Heldigvis er der lys for enden af tunlen og min psykolog har hjulpet mig rigtig meget.

Jeg har i alt den tid Sonni og jeg har været kæreste fortalt om hvordan jeg ønskede min 30års fødselsdag – den skulle være helt speciel og gerne holdes i udlandet. Men nu har vi både lille Clara, bil og hus (som vi har gang i kæmpe renovering af) og økonomi til at rejse flere gange om året findes desværre ikke i vores budget. Så derfor blev jeg også ret overrasket da han en trist aften kom ned med et brev og en gave. I gaven var der 2 biletter til New York + en booking på et hotel. Jeg blev så glad og rørt, normalt ville jeg græde – men at der kun var to biletter i kuverten fik mig til at stille en masse spørgsmål, “hvad med Clara, hvor er biletten til hende, skal du ikke med? ” og nej det skal hun ikke. Vi skal på kærestetur i min yndlingsby, New York! New York er hvis i spørger mig på mange måder ikke en børnevenlig by og oven på det kaos der har været i mit liv  det seneste – tror jeg at vi har meget brug for at være kærester og bare være os i et par dage.

Jeg glæder mig til at opleve byen igen, jeg har været der i 2010, 2012, 2016 og nu igen i 2018. Jeg skal opleve alt det jeg ikke har oplevet de sidste par gange, jeg skal drikke cocktails, gå tur i Central Park og spise amerikansk mad.

Grundet aflyst flyafgang med British Airway rejser vi til København d. 18 oktober hvor efter vi rejser til NYC d. 19 tidligt om morgen og og og, når jeg slår øjnene op d. 20. på min fødselsdag er det på hotel The Manhattan, hotellet vi også boede på i 2016 – Jeg glæder mig til at komme tilbage og glæder mig til at fejre min fødselsdag i den fedeste by i hele verden, sammen med Sonni!

Inden længe løfter jeg sløret for hvad vi skal lave på min fødselsdag og jeg tror mine beslutninger kommer en smule bag på de fleste….

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk