LIFESTYLE

RICHMOND & FINCH POWERBANK ET MUSTHAVE

 


RICHMOND & FINCH LIPSTICK POWERBANK 

Jeg bruger min telefon til alt, mails, blog, instagram, facebook, bank, meddelelser til Claras dagpleje, nyheder, streaming, fotografering og meget meget mere og derfor kan min telefon af gode grunde sjældent holde strøm en hel dag. Jeg er stort set altid online og på farten, og derfor er jeg også gået hen og blevet rigtig glad for min nyese gadge, nemlig den sejeste Richmond & Finch powerbank, designet som en læbestift. Er den ikke cool?

Den her en perfekt størrelse til at have med i tasken både når du skal på job og når du skal ud om aftenen. Til tider render jeg til div. events i forbindelse med bloggen og særligt her er det virkelig træls at løbe tør for strøm, jeg har de sidste mange mange gange, lånt Lindas powerbank eller Elines lader, men det er ikke nødvendigt længere, nu kan jeg nemlig stikke ledningen i min Richmond & Finch lipstick powerbank og den anden ende i min iPhone og på den måde få strøm, mens jeg arbejder og mens jeg er på farten. Powerbanken er nemlig ikke større end man kan have den i hånden samtidig med man fx. tager billeder og/eller opdatere de sociale medier.

Udover de fine powerbanks, designer Rihmond Finch også fede mobilcovers. Det er måske endda nok også dem de er mest kendt for, jeg har selv et par stykker og elsker når min telefon bære fint design og samtidig beskyttes. Se det store udvalg af lækre covers HER.

Ejer du ikke en Richmond Finch lipstick powerbank, er det måske et oplagt julegaveønske, eller en gaveide til hende som har alt –  jeg kan hvertfald på ingen måde leve uden min og den ligger fast i min taske. Mine veninder og jeg er enige om at det er den sejeste gadge til kvinder.

Jeg har bestilt min hos MOBILCOVERS.DK  som har et virkelig fint udvalg af tilbehør til telefoner og oven i købet fantastisk service og hurtig levering. Mangler du tilbehør til din tablet, kan jeg anbefale jer at kigge nærmere på TABLETCOVERS.DK 

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk