BEAUTY

YVES ROCHER JULEKALENDER – ER DET FOR TIDLIGT AT GLÆDE SIG TIL JUL?YVES ROCHER JULEKALENDER – FIND DEN HER

Selvom kalenderen kun siger oktober og der stadig er 2 måneder til jul, er det bestemt ikke for tidligt at glæde sig… Og slet ikke når jeg har fået den fineste Yves Rocher julekalender ind af døren. Julekalenderen er fyldt med 24 fine poser, som hver indeholder et fullsize Yves Rocher produkt. Kalenderen har en værdi af 2162 kr. Men kan blive din for kun 699 kr.

Det er første gang jeg har en Yves Rocher julekalender, og jeg glæder mig som et lille barn til at åbne en pose hver dag i December. Jeg deler af gode grundet ikke indholdet af julekalenderen nu, da det skal være en overraskelse for alle inkl. mig selv, men skal self. nok vise indholdet i løbet af december enten her inde eller på Instagram.

Julen er uden tvivl den bedste tid på året og jeg elsker den endnu mere efter jeg er blevet mor, jeg glæder mig til at putte gaver i Claras strømpe, glæder mig til vi skal besøge julemanden, glæder mig til konfekt- og julebagning og glæder mig mest af alt til familiehygge og masser af kærlighed. Julen sidste år var et stort kaos, rod og på mange punkter hård og sørgelig. derfor håber jeg bare at julen i år bliver fantastisk og med denne julekalender kan den da kun starte godt!

I kan bestille jeres julekalender HER og skynd jer, den plejer være en stor succes! Yves Rocher har også lavet en lidt billigere udgave med små beautyprodukter – den lille julekalender koster 399kr.

Er i interesseret i at læse mere om Yves Rochers produkter, har jeg bl.a. skrevet om en parfume, som faktisk er gået hen og blevet en favorit: “YVES ROCHER OUI A L’AMOUR – EN FORFØRENDE DUFT OG EN RABATKODE

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Lullumut

    Uhh, elsker deres produkter 🙂 Må skynde mig at sende linket til min mand. Sidste år sendte jeg en pæn besked med, at jeg ønskede mig adventskalenderen fra Rudolph Care, og den var han så sød at overraske mig med første advent <3 Den var altså et hit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk