TRAVEL

OM AT REJSE PÅ FERIE UDEN SIT BARN……

ferie uden sit barn

Billedet er fra vores sommerferie i Italien

Puha, det gør helt ondt i hjertet at skrive denne overskrift: “At rejse på ferie uden sit barn….. ” For det er lige netop det jeg skal – rejse på ferie uden mit barn, noget jeg aldrig troede jeg skulle og ville gøre og noget jeg nok aldrig kommer til at gøre igen, jeg har nemlig ret ondt i maven over det!

I kan måske kan huske, fra indlægget Jeg bliver snart 30 og jeg har fået den vildeste fødselsdagsgave!  at jeg fik den vildeste 30 års fødselsdagsgave, en tur til New York med Sonni, uden vores datter Clara. Vi skal hygge, opleve, spise god mad og være kærester. Lige netop det at være kærester trænger vi til oven på et halvt år med husrenovering – et halvt år hvor vi stort set ku  har sagt godmorgen og godnat til hinanden.

Det er min 4. gang i New York og Sonnis 2. gang, vi var tidligere i New York i 2016 sammen, da vi var på rundrejse i New York, og jeg glæder mig til at komme tilbage og opleve byen med ham igen. New York er magisk! New York er min yndlingsby i hele verden.

Jeg har tidligere været væk fra Clara i to overnatninger, det kan i læse meget mere om i indlægget MIT BESØG PÅ YSTAD SALTSJØBAD og det var bestemt ikke sjovt at undvære hende, men det gik og jeg havde en super skøn weekend med en god veninde, kom hjem med masser af ny energi og Clara havde en et par dage alene med hendes far, fyldt med hygge og kærlighed og det er jeg sikker på kommer til at ske igen, hvor hun skal hygge ved henholdsvis farmor og mormor & morfar.

Hvis i har lyst til at følge med i min tur, kan i finde mig på Instagram under @liselottea

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Eline Tychsen

    Det bliver SÅ godt, men kam virkelig godt forstå dig! Det er så mærkeligt, at skulle undvære ens barn/børn❤️ Men håber I får den fedeste tur ever, og en oplevelse ud over det sædvanlige ☺️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk