MOMMY LIFE

CLARAS OKTOBER FAVORITTER

oktober favoritter

UGG STØVLER //  LALA BERLIN TØRKLÆDE // BY KLIP KLAP STOL // VINTERJAKKE ZARA //

Efteråret er den smukkeste årstid på året, jeg elsker farverne – jeg elsker de lune stik, fine støvler og smukke tørklæder. Jeg har fundet et par af Claras oktober favoritter frem , favoritter som meget gerne må flytte ind hos os denne måned.

UGG STØVLER jeg håber jeg kan finde et par UGG støvler til en fin pris i New York, ellers må jeg forbi Luksus Baby i Aalborg, som har det fineste udvalg af lækre UGG støvler. Er jeg den eneste som elsker UGG både til børn og voksne?

LALA BERLIN TØRKLÆDE  Okay, jeg havde egentlig bestemt mig for at Clara på ingen måde skulle eje et af de fine tørklæder – meeeen den må jeg nok tage i mig igen. Jeg synes nemlig Lala Berlins tørklæder er så fine og ja så synes jeg det kunne være fint at vi matcher både med UGG og Lala Berlin….

BY KLIP KLAP STOL
Nu flytter vi snart ind i huset og Clara skal self. have det fineste værelse. Jeg er helt vild med den fine stol fra By Klipklap og ønsker mig en både til hendes værelse og ikke mindst til vores stue.

VINTERJAKKE ZARAden fine jakke har jeg netop klikket hjem til Clara i koksgrå. Den er super fin og anvendelig hen over efteråret og vinteren.

Jeg er ved at forberede mig på at vi rejser til New York i morgen, og dagen i dag, skal derfor stå på hygge med Clara – jeg tror vi skal ud i efterårsvejret og nyde de smukke farve, måske købe en kage med hjem og ellers bare tage dagen som den kommer. Jeg er fan af efterårsferie!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk