FASHION

FØDSELSDAG I NEW YORK I MIN NYE OBJECT LEOPARD KJOLE

object leopard kjole

 

Kjole: Object // Sko: Vagabond // Taske: Louis Vuitton // Bælte: Gucci // Ørering: Månesten

Jeg har holdt fri fra bloggen et stykke tid. Det skyldes bl.a. at vi er flyttet tilbage i vores hus og at der har været en hel masse praktiske gøremål, så som at pakke flyttekasser ud, komme på plads og få det hele til at ligne et hjem igen.

Der udover har jeg været i New York, som i nok har kunne se på min Instagramprofil @Liselotte, her har jeg nemlig delt en hel masse billeder fra vores tur både på min feed og på min story. Jeg har savnet at blogge, men tiden har simpelthen ikke været til det hele, og nu har jeg bare en masse på hjertet, som jeg gerne vil dele med jer.

object leopard kjole

Inden jeg tog til New York, fandt jeg denne skønne grønne Object leopard kjole hos Vila i Aalborg og jeg var solgt med det samme – jeg vidste bare at det skulle være min fødselsdagskjole og at den skulle med til New York – jeg overvejer også at have den på i weekenden, hvor jeg skal holde fest for mine veninder og familie. Jeg elsker alt med leopard og elsker snittet og faconen på denne. Jeg har både brugt den alene som her, og med en blazer over for et mere stilet look.

object leopard kjole

 

Jeg arbejder PT på en række indlæg omkring New York, for selvom vores ophold var “kort”, nåede vi en hel masse, både nye ting og ting vi havde set og oplevet før. New York er bare en dejlig by at gå på opdagelse i og jeg kan varmt anbefale en kæreste, eller venindetur til storbyen som byder på alt, shopping, oplevelser, kultur, lækker mad og meget meget mere… og ja, så synes jeg at amerikanerne er de mest gæstfrie mennesker.

Glæd jer til de næste mange indlæg med fokus på New York.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.