AALBORG

BRUUN PR DINNER PARTY HOS STILKOMPAGNIET

Stilkompagniet

Stilkompagniet
Jeg startede bilen og kørte syd på, en mørk og kold mandag i November. Min søde veninde Mama havde i forbindelse med hendes nyopstartet PR bureau – Bruun PR inviteret til det fineste Dinner Party.  Hun havde arrangeret eventet i samarbejde med 3 skønne nordjyske virksomheder, som hver især har fokus på kvalitet og ikke mindst lækkerhed!

Eventet blev holdt hos Stilkompagniet, mange af jer kender måske butikken/webshoppen i forvejen. Men til dem af jer, som ikke gør, kan jeg fortælle at det er lille hyggelig butik i Skørping (Jyllandsgade 14), med fine brands og høj service og smilende og engageret personale. Hos Stilkompagniet finder du brands som bl.a. Ganni, Baum und Pferdgarten, Heartmade Julie Fagerholt og mange mange andre. Men det var lige netop de 3 mærker som jeg nævner her, aftenen havde særligt fokus på. Vi fik nemlig en masse spændende info omkring brandene, historien bag, hvor og hvordan startede, hvad der kendertegner de 3 brands og hvad gør dem unikke.

Stilkompagniet

Butikken og bordet, var pyntet op med lækkerier fra Rumklang Indretning, den fineste interiørbutik på Sæby Havn, jeg har tidligere været til event hos dem, og deres butik er på alle måder en lille køretur værd. Butikken har desværre ingen webshop, men i kan finde dem på instagram: @RumklangIndretning.

Bordet vi skulle spise ved, var smukt dækket med vaser, lysestager, glas og tallerkener i forskellige størrelser, former og farver – hvilket gav den fineste intime stemning. Jeg skal simpelthen have fat i de fine store vaser, jeg er sikker på at de vil pynte flot i vores nyrenoveret hus.

SushiMania XO stod for maden og det er altid en fornøjelse at spise hos dem. Jeg bliver gang på gang overrasket over hvor lækker, smagfuld og ikke mindst pæn SushiMania XOs sushi er. Her er virkelig krædset om detaljerne og man får virkelig en helt igennem lækker oplevelse! I kan bl.a. læse om et af mine besøg hos SushiMania XO i indlægget: SUSHIMANIA XO – BYENS BEDSTE SUSHI OG COCKTAILS

Stilkompagniet

Jeg fik et par lækre goodiebags med hjem, en med masser af beautyprodukter med et mix af godter fra min favorit Foreo Nordic, som i bl.a. kan læse om i indlægget HER, skønne produkter til hænder og læber fra EOS – et must i denne vinterkulde og et par lækkerrier fra Matas. Rumklang forkælede også med gavekort til butikken, duftposer fra Vibeke Scott og julegodter og Stilkompagniet forkælede med gode rabatter. Jeg købte denne smukke glimmer kjole fra ICHI med hjem, den er perfekt til julens kommende fester og jeg regner også med at pakke den i kufferten i weekenden, når jeg tager på Spa weekend med min veninde.

Alt i alt, var det en meget hyggelig og ikke mindst inspirerende aften, med den lækreste sushi, den smukkeste borddækning og ikke mindst det fineste tøj.
Tak til Bruun PR for invitationen, tak til Stilkompagniet for en masse inspiration, tak til Rumklang Indretning for den lækre goodiebag, jeg glæder mig til at besøge jer og bruge gavekortet og tak til SushiMania Xo for den lækre mad, tak til AmazePress for den lækre Goodiebag med skønne beautyprodukter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk