BEAUTY

AHAVA 24K GOLD MINERAL MUD MASKAHAVA 24K GOLD MINERAL MUD MASK – KØB DEN HER

Jeg kendte intet til mærket Ahava før der tikkede en mail ind om jeg ville teste deres 24K guld maske. Jeg laver altid research inden jeg takker ja, til et nyt produkt/samarbejde. Da jeg kun vil reklamere for produkter og brands jeg kan stå inde for. Ahava laver hudpleje med mineraler det døde hav, allerede her lyder det  spændende ikke.? Ahavas produktsortiment strækker sig fra rens, ansigts-, kropspleje og masker. Alle produkterne er desuden fri for parabener. Billigvoks.dk har et lækkert udvalg af Ahavas produkter, som i kan finde lige HER.

Jeg var som sagt så heldig at modtage Ahava 24K Gold Mineral Mud mask, og ja den kommer som kaldet, hvis man kan sige det sådan. Masken er nemlig beriget med anti-aging (jeg er jo lige fyldt 30år.) og en række andre aktive ingredienser fra bl.a. B3 vitamin, hyaluronate og Pentavin, som virker udglattende. Masken er desuden beriget med kombination af mudderet fra det døde hav og guldpartikler, som aldrig er set før!

Jeg er helt vild med at masken er guld, det er simpelthen så fint og eksklusivt. Jeg kunne slet ikke vente med at prøve den og har brugt den flittigt siden jeg modtog den og synes det er lidt sjovt at være guld i hele hovedet. Masken er det oplaget valg når huden trænger til et ekstra skud energi, og som en ekstra bonus efterlades huden glat og med en lækker glød.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.