Follow:
BEAUTY

GingerOrganic – Tænker du over hvad du udsætter din krop for?


 

GingerOrganic en verden af økologiske hygiejneprodukter

Jeg er egentlig meget loyal når det kommer til de produkter, som jeg anvender under min menstruation. Jeg ved hvad der virker for mig, hvad der ikke virker. Jeg tør ikke kaste mig ud i nye produkter, selvom de er på tilbud og måske langt billigere end mit fortrukne mærke. Jeg tror nemlig at vi alle sammen har haft en uheldig episode eller to, når vi snakker menstruation. 

Økologiske bind og tamponer?
Jeg kan egentlig godt lige at shoppe økologiske madvare, beautyprodukter og ikke mindst tøj, som er på den ene eller anden måde skåner miljøet. Jeg har bare aldrig tænkt på at mine bind og tamponer også findes i en økologisk udgave, før jeg fornylig blev tilbudt at prøve GingerOrganic og selvom jeg skrev længere oppe at jeg ikke tør kaste mig ud i en masse nyt på denne front. Så var der altså et eller andet, som fangede min interesse hos GingerOrganics.
Alle GingerOrganics produkter er nemlig certificeret med det nordiske miljømærke, svanen. Bomulden, som anvendes i produkterne er dyrket uden brug af pesticider, kunstgødning og gensplejsning og derved beskyttes jorden, grundvandet og ikke mindst de folk, som arbejder i bomuldsmarkerne. Jeg har faktisk (for at være ærlig) ikke tænkt så meget på indholdet af denne form for hygiejneprodukter, som jeg gør med andre produkter. Heg har bare hevet ned af hylderne når den tid på måneden nærmede sig.

GingerOrganics produkter virkelig smukke og elegante i designet, hvilket mit grafikerhjerte elsker. Jeg synes virkelig emballagen er fin og ikke mindst feminin også elsker jeg pakkerne er lavet i pap, frem for plastik. Jeg er nemlig begyndt at gå op i at vi som husstand, kan mindske brugen af plastik mest muligt, efter affaldssorteringen blev indført i Nordjylland, er det virkelig gået op for mig hvor meget plastisk vi smider ud dagligt! GingerOrganics produkter er lavet med 100% økologisk bomuld og er derved bionedbrydelige er frie for plastisk.

Lever produkterne op til forventningerne? Jeg har nu haft mulighed for at prøve produkterne på min egen krop og jeg må indrømme, at jeg er meget positiv omkring produkterne. Bindende er bløde og behagelige at have på, tamponerne er nemme at indføre og alle produkterne har desuden en fin sugeevne.  Jeg vil klart anbefale jer GingerOrganic, hvis i vil beskytte jer selv og ikke mindst naturen og jorden vi bor på.

Og hvad så med prisen? Bare rolig priserne er i samme ende som mange andre hygiejneprodukter, her er bare tænkt ekstra meget over miljøet. Priserne starter ved 39.95 kr.

Har du lyst til at prøve GingerOrganic, så kan du fx. bestille en prøvepakke, med de forskellige produkter i og på den måde finde ud af om det er noget for dig. Produkterne forhandles bl.a. hos Matas, hos en række af Coops forretninger, Nørrebros apotek, som har 7 apoteker spredt rundt omkring i København. Se forhandlerlisten lige HER. Du kan også bestilles et abonnement, på bind og tamponer, så du aldrig løber tør. Virkelig smart ikke?

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lullumut

    JA! Jeg tænker rigtig meget over det. Jeg begyndte at bruge svanemærkede bind, inden jeg blev gravid. Da jeg så fik min menstruation i foråret, begyndte jeg at bruge en menstruationskop. Dog ikke hele perioden, så jeg bruger stadig nogle “gode” bind. Jeg fik et GingerOrganic produkt i en goodiebag for et par uger siden og glæder mig til at prøve det. Bare et enkelt bind, men altså 🙂 Skønt og super relevant blogindlæg, søde <3

    18. november 2018 at 20:08
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.