FASHION

VILDESTE BLACK FRIDAY TILBUD FÅET ET DANIEL WELLINGTON TIL KUN 508KR.


DANIEL WELLINGTON

DANIEL WELLINGTON

Et Daniel Wellington ur til kun 508 kr. Vildt ikke?

Black Friday er allerede i fuld gang hos Daniel Welligton og du kan lige nu spare  50% på alle Dapper Reading ure, som er min favorit style fra Daniel Wellington til kun 597 kr. + en ekstra gratis rem. Bruger du koden: liselottea får du yderligere 15 % og uret med ekstra rem kommer til at koste knap 508 kr. Det er for vildt ikke? 

Hvad bruger i Black Friday til? Jeg bruger Black Friday til at shoppe julegaver, jeg elsker nemlig at man får så meget mere for pengene den dag. Jeg må være ærlig at sige at jeg ikke orker de fysiske butikker den dag, jeg er bestem ikke god til den store mængde af mennesker og fortrækker derfor webshops den dag. Daniel Wellington har altså hele 3 sprøde tilbud i anledningen af Black Friday og de er allerede skudt igang. Dapper Reading som jeg skrev om lige her over.

DANIEL WELLINGTON
Spar 20% på udvalgte kombinations æsker og tilføj yderligere 15% med koden liselottea

Æskerne kommer enten med en ekstra rem eller et af de fine armbånd. Armbåndet her er forresten en nyhed fra Daniel Wellington og kan købes til 565 kr. med koden liselottea, armbåndet findes i hvid, lyserød og beige og er så fint og feminint. Jeg er vild med det og bruger det på armen sammen med mit Daniel Wellington ur.

Tilføj en ekstra gratis rem ved betaling….

Yep du læste rigtigt, med alle bestillinger i denne uge, kan du tilføje en ekstra valgfri rem ved betaling, så du får faktisk 2 ure i et. Det er nemlig det smarte ved Daniel Wellingtons univers, du ka  mixe og matche din urskive med de mange fine remme i læder eller stof. Fik jeg nogensinde nævnt at jeg er kæmpe fan af Daniel Wellington.

Sidst men ikke mindst HUSK nu at bruge koden liselottea, så i får ekstra 15% på hele jeres køb hos Daniel Wellington. God shoppelyst og pas på jer selv og hinanden på fredag!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.