INTERIOR

Phillips Hue gør belysningen personlig og skab stemning


philips hue

Philips Hue Starter Kit – Kan købes her

Vigtigheden ved godt lys

Belysning i hjemmet betyder bare rigtig meget. Vi har haft stor fokus på belysning efter vi har renoveret og har stort set kun spots i mange af rummene. Spots giver et godt arbejdslys, men er knap så hyggeligt som den belysning en alm. lampe kan give.

Vi har fået lov til at prøve Philips Hue White and Color Ambiance, det er et lyssystem, som kan alt inden for farver men også inden for hvide nuancer og er derfor også et oplagt arbejdsredskab når man som mig elsker at tage billeder til Instagram og bloggen.  Jeg må indrømme jeg intet kendte til Philips Hue, før jeg modtog pakken, nu undre det mig så at vi har kunne leve uden så længe, for det her det er virkelig smart og nemt!

Med Philips Hue kan man, vælge i mellem 16 millioner farver, og synkronisere alle dine enheder (Du kan tilslutte op til 50 Philips Hue enheder pr. Bridge). Lyset kan sykroniseres til fim og musik (denne feature har vi ikke haft tid til at lege med endnu, men det skal helt sikkert testes i weekenden. Vi kan melig være meget uenige omkring belysningen når vi ser film)

Med enten din smartphone eller fjernbetning kan du betjene lyset, uanset hvilket rum, by eller land du befinder dig i. Du kan endda indstille en timer, så lyset tænder og slukker når du ikke er hjemme. En oplagt ide, hvis man som mig ikke er tryg ved at være alene hjemme eller er bange for indbrud. Det er aktså super let og enkelt at styre, dæmpe, tænde og slukke lyset med din smartphone.

philips hue

Hvad indeholder startkittet fra Philips Hue og hvor kan det købes? 
Start sættet består af 3 stk. E27  pærer med stor fatning + 1 Bridge 2.1, som skal kobles på dit wifi + 1 Dimming Switc, som kan bruges som fjernbetjning.
Du kan købe Philips Hue start kit hos div. byggemarkeder og i større indkøbscentre. Prisen for start kittet ligger på ca. 1500 kr.


Et hav af fede apps, som giver dig lov til at lege med lyset!

Jeg er enig i at Philipe Hue giver et fantastisk flot lys og jeg er især vild med at kunne  skifte mellem kold og varmt lys. Ændre belysningen til den stemning vi ønsker, skal det være hyggelig, romantisk, eller måske nærmere festlig? Der findes desuden et hav af Apps, som gør det muligt at lave diskotek hjemme i stuen eller lave et fyrværkerishow. Der er altså et hav af sjove og skøre muligheder for at lege med lyset.
Appen jeg bruger her hedder iLightShow og er en gratis app, som bare er en af mange, som Philips Hue appen forslog mig at hente. Appen sykroniseres med din Spotify konto og lyset bevæger sig i takt til musikken. Det er altså ret sejt.

Jeg glæder mig til at prøve lysterapi, jeg tror vi alle har brug for lys og energi i disse kolde vintermåneder og det er endnu en af de mange ting, det smarte Philips Hue kan.

Clara er helt vild med at lyset i lamperne kan skifte farve, så vi skal helt sikkert have købt en Philips Hue pære som passer i hendes Miffy lampe, for hvor fedt ville det ikke være  at Miffy lampen lyser lyserødt, jeg tror hvertfald det er en hver 2,5 årig piges drøm.

Har du lyst til at lære mere om Philips Hue og led belysning, så kan jeg anbefale jer at besøge Philips hjemmeside

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk