FASHION

BLACK FRIDAY – SPAR 25% PÅ SPIRIT ICONS

Spirit Icons

Spirit Icons

Black Friday er i fuld gang og der er masser af fede rabatter rundt omkring, du kan bl.a. spare 25% på Spirit Icons smukke smykker. Rabatten er dog kun gyldig i de fysiske butikker. Find din nærmeste forhandler her.

For at opnå rabatten skal du vise mit Instagram opslag i butikken, find opslaget HER, nemt ikke? Jeg kan hvertfald varmt anbefale de smukke smykker, som gave til din mor, søster, veninde eller endnu bedre en tidlig julegave til dig selv.

Spirit Icons

Som i kan se er jeg en guld pige, jeg er desværre ikke så god til at mixe og matche de forskellige metaller, som jeg gerne vil være og køber og ønsker mig altid guld, for det ved jeg at jeg får brugt. Alle Spirit Icons smykker findes i forgyldt, rosa guld, sølv og oxideret, så der er noget for en hver smag!

Inspirationen til det smukke smykke univers finder Tim og Daniel, indehavere af Spirit Icons,  i den skandinaviske minimalisme – naturen, havet der omgiver os, himlen og skovene omkring. Jeg elsker deres univers og jeg esker at man kan mixe smykkerne på kryds og tværs og gøre serierne unikke og personlige.


Jeg har selv tilføjet et par Spirit Icons ønsker til min ønskeseddel. 

  1. Gaia armring, forgyldt normal pris 1995 kr. med min rabatkode 1496 kr.
  2. Passion øreringe, forgyldt normal pris 795 kr. med min rabatkode 596 kr.
  3. Magic ring, forgyldt normal pris 1495 kr. med min rabatkode 1121 kr.

Er de ikke smukke? Armbåndet er jeg virkelig forelsket i og kiggede rigtig meget på det, da jeg var til event med Spirit Icon tidligere på året.

Husk for at få rabatten, skal i blot vise mit Instagram opslag i jeres lokale Spirit Icons butik, det er nemt og lige til, og smykkerne jeg har vist her er blot et meget lille udvalg af hvad Spirit Icons har i deres sortiment, se de mange lækre smykker HER

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.