FASHION,  Outfit

MANDAGSTRÆT I LEOPARD PRINT FRA VRS


 

Nattøj fra VRS Fashion  199 kr.

Søndag, når den er bedst … Behageligt nattøj til langt op af dagen, morgenmad foran tvet i stuen med familien, eller brunch i byen. Jeg elsker brunch og jeg elsker langsomme morgener.

Mandag aften, træt med træt på …. Nyder at smide de stramme jeans til fordel for et behageligt sæt nattøj. Jeg sidder nu endelig ned, klokken har passeret 21. det er første gang jeg sætter mig ned og slapper af i dag. Jeg er hoppet i mit nye sæt med leopard print. Sonni er syg, i ved sådan rigtig mandesyge, Clara har været mandagstræt og pylret hele aftenen, hun sover stadig ikke og kalder hele tiden fra sengen, så jeg render op og ned af trappen… Jeg har mest af alt lyst til at gå i seng, men samtidig har jeg en masse jeg gerne vil dele med jer og en æske chokolade som ikke spiser sig selv.

Et af de samarbejder jeg er aller mest glad for, er mit samarbejde med VRS, jeg elsker deres moderigtige tøj til fine priser. Jeg kan altid finde noget når jeg kommer forbi den enorme tøjafdeling i Bilka og jeg nyder at finde lækre styles og dele med jer. Mit seneste køb er bl.a. dette virkelig behagelige leopard sæt til kun 199 kr. udover at være behageligt er det også pænt at se på, jeg havde det faktisk på ned at handle i går, med et par sneakers til og en oversize strik. Det er altså fedt med nattøj, som man kan gå ud i.

VRS har en hel masse lækkert tøj til de kommende julefrokoster i butikkerne lige nu, stativerne er fyldt op med glimmer, fake fur, blonder, leopard og smukke farver. Jeg købte mig også en nederdel, leopardkjole, fine julestrømper og en strik med hjem og jeg glæder mig til at vise jer det hele.

Rigtig god mandag!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.