BEAUTY

TEST AF BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS

BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS

BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS 

Dem af jer som læser med herinde, ved at jeg flere gange har brokket mig over mit hår efter jeg har været gravid – det er på ingen måder, som det var før. Jeg har efterhånden prøvet en hel masse kosttilskud, pelejprodukter osv. og det er ikke blevet specielt bedre. Jeg har de seneste måneder testet disse Beauty Bear Hair Vitamins, som er søde små veganske bamser, ikke tilsat kunstige farvestoffer, ikke testet på dyr og ingen kunstige smags eller søde stoffer.

BEAUTY BEAR HAIR VITAMINS

Beauty Bear HAIR Vitamins er  med smag af solbær, specielt designet med essentielle næringsstoffer, som vedligeholder håret. HAIR Vitamins indeholder bl.a. biotin, acerola (vitamin c) og folsyre, som tilsammen vedligeholder håret, samt giver fylde og glans.

BIOTIN er et af de vigtigste hår vitaminer. Biotin vedligeholder håret, giver glans og mere fylde.

ACEROLA er en frugt, som naturligt indeholder meget c-vitamin, og derfor kommer Beauty Bear HAIR Vitamins’ c-vitamin fra acerola extract.

FOLSYRE er et af de første led i processen til flot og fyldigt hår, da folsyre understøtter celledeling, som gør, at fx hårsækkene kan danne nye sunde hårceller.

Jeg synes mit hår har fået væsentlig mere glans og er blevet tykkere. Jeg har taget kosttilskuddet I snart 5 måneder og vil helt sikkert forsætte med det.

Beauty bear Hair er en sjov måde at tage vitaminer på – jeg nyder hvertfald mine daglige søde bløde gummies

Udover Beauty Bear Hair Vitamin, som jeg spiser findes de søde bamser også i 3 andre udgaver, til nails, skin og tan, især den til tan synes jeg lyder ret interessant da jeg ikke kan blive så brun fra naturens side – dem vil jeg helt sikkert forsøge mig med på et tidspunkt.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Monika

    Hej Liselotte. Jeg er vild med din blog:-) Bruger du stadig beauty bear vitaminer til håret? Overvejer meget selv at prøve disse hår vitaminer, som også læst beskrevet på castorolie.dk/vitaminer-til-haaret. De skulle indeholde alle nødvendige mineraler og vitaminer, men smager de godt og har du set resultater? Vh Monika

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk