Follow:
GIVEAWAY

ÅRETS PAKKEKALENDER PÅ BLOGGEN – VIND FEDE PRÆMIER

PAKKEKALENDER

December måned er lige om hjørnet og traditionens tro, har jeg lavet en fed pakkekalender til jer, bestående af 8 fede præmier fordelt ud over December, jeg skyder en konkurrence igang, både lørdag og søndag og som i kan regne ud starter vi allerede på lørdag d. 1 December

Konkurrencerne vil i år, alle finde sted på min Instagram profil, så jeg vil anbefale jer allerede at hoppe over og følge med på Liselottea, det er nemlig her alt det sjove kommer til at ske – der bliver self. også julet her på bloggen.

Jeg har faktisk haft ret travlt med pakkekalender i år, for udover at lave pakkekalender til jer, har jeg self. også lavet en til Clara, hun får 24 pakker 20 “små” og 4 lidt større pakker. Jeg fik pakket dem alle ind i sidste uge og glæder mig til at se hende når hun finder en pakke i hendes strømpe hver morgen i December.

PAKKEKALENDER

PAKKEKALENDER

Den fine pakekalender som i ser her på billederne, er til min veninde Maria. jeg har de sidste par år lavet en pakkekalender til hende, med forskellige lækre sager i hver søndag og det skulle hun self. også have i år. Jeg har endda også været så heldig at få en retur, med 4 hemmelige pakker i. Jeg glæder mig til at åbne dem og se hvad Maria har fundet på til mig.

PAKKEKALENDER

Er i ved at være i julestemning? Hos mig kribler det helt i fingerne for at komme igang med at pynte op til jul, jeg har allerede fundet et par nisser frem, sat lyskæde op udenfor. På fredag går jeg all in, og Clara og jeg skal gå amok i mine julekasser og lave hele hytten om til et wonderland.

LÆS OGÅ: YVES ROCHER JULEKALENDER – ER DET FOR TIDLIGT AT GLÆDE SIG TIL JUL?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.