MOMMY LIFE

CLARAS NOVEMBER FAVORITTER – FOKUS PÅ JULEGAVER

november favoritter
Dukkepuslebord: By Astrup // Kjole: Konge Sløjd // Knæstrømper: Cóndor // Halskæde: Design letter  // Dukkehus: LeToyVan

 

Bedre sent end aldrig, er det ikke sådan man siger? Claras November favoritter er endelig klar og denne gang har jeg taget udgangspunkt i oplagte juleønsker. Kjolen og strømperne er noget af det fineste og jeg ville elske at putte hende i det juleaften, eller en af de kommende julefrokoster. Kjolen er fra Konge Sløjd  og er i den skønneste uldmix. Strømperne er fra Cóndor, et mærke Clara ejer en del lækre strømper fra i forvejen. Jeg er vild med knæstrømper om sommeren men bestemt også om vinteren udover et par alm. strømpe bukser, så fint og piget! Halskæden er så fin, jeg har selv en med C, som jeg fik af Linda i fødselsdagsgave og jeg synes også at Clara ville være fin med et C til den pæne kjole.

Til Black Friday købte vi det fineste  By Astrup  puslebord til Claras dukker, hun får det i julegave og jeg er sikker på at det bliver et kæmpe hit, da hun virkelig elsker at lege med dukker lige for tiden og så er det altså noget pænere end dem i plastik, der forhandles ved fx. BR.
Et andet stort ønske til Clara er et af de fine dukkehuse fra LeToyVan, de er så smukke og gennemførte – jeg vidste godt at de var dyre, men ikke at de er så dyre. Jeg tænker derfor at vi skal på jagt efter et brugt eller shoppe det næste gang der er rabatter , fint er det hvertfald og det vil pynte så flot på Claras nye værelse.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk