INTERIOR

Fokus på belysning – et smugkig i vores nye hjem!


Vi har nu boet i huset i en måneds tid og det er så dejligt at være tilbage, selvom vi mangler en del små ting så som lister, karme og et par møbler hist og her, for ikke at snakke om alle de flyttekasser, som stadig ikke er tømt. Så kan vi bo i huset og ikke mindst holde jul her, og det er på alle måder det vigtigste.

Vi har som sagt renoveret hele huset og boet i campingvogn fra marts til oktober – et af vores fokus områder har været at få et lyst hjem, vi elsker begge lyse rum, hvilket også ses på vores valg af materiale og farver. Lyst egetræsgulv, hvide vægge, en stor lysegrå flyder af en sofa og ikke mindst sports, masser af spots. Spots i den mængde vi har valgt at anskaffe kan være en dyr fornøjelse. Vi har spots i alle rum i huset, flere af rummene med dæmper på, så vi kan tilpasse lyset som vi har lyst til, det er altså virkelig smart.

Vi har derfor været på nettet for at finde billig led belysning,  som kunne opfylde vores behov for kvalitet til gode penge. Vi har fundet spots og anden belysning hos lyskilderdirekte.dk, som helt sikkert bliver vores fortrukne webshop næste gang vi skal shoppe ledspots til huset.

Hvorfor har vi valgt spots som fokus belysning?

Vi har haft et sort ønske om lyse rum året rundt, selvom vi har mange vinduer og det natulige lys i dagstimerne er fantastisk, så er det sjældent det opleves når vi begge arbejder i dagstimerne. Med ledsports, kan vi have fantastisk lys hele døgnet rundt og det er perfekt til både at lave mad i, arbejde i, lægge make up osv. Vi har valgt belysning med dæmper i flere af rummene, så vi kan få det præcis som vi gerne vil.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk