MOMMY LIFE

24 pakker fra julemanden – pakkekalender til pige på 2 år

Pakkekalender til pige på 2 år

Jeg har glædet mig ekstra meget til julen i år, måske fordi sidste års jul var kaos og på mange måder trist. I år skal den derfor have hele armen, Clara er også blevet lidt større og forstår lidt mere. Vi har snakket meget om at julemanden kommer forbi de søde børn med gaver og hmu har hængt en strømpe op på døren.

Det var en glad og stolt pige, som fandt en pakke i strømpen i morges og glæden ville ingen ende tage, da der ventede hele 5 julekalendere i køkkenet der skulle åbnes, både mormor, morfar og farmor + Sonni og jeg havde købt julekalender til hende.


4 advents pakker eller 24 pakker….

Jeg har egentlig altid sagt at Clara kun skulle have pakker i weekenden, men det tog lidt overhånd (jeg startede med at shoppe gaver i sommers) og pludselig havde jeg hele 19 pakker + de 4 hun får af mine forældre.. Så blev det alligevel til en pakke i sokken hver dag.

Pakkerne har ikke den store økonomiske værdi, men jeg synes nu jeg har fundet gode til til få penge.  I hendes pakkekalender får hun alt fra puslespil, klistermærker, vaskeklude med Disney figurer, malebøger, modelervoks, bøger og hårpynt. Som i måske kan se er Clara meget glad for Gurli Gris og flere af pakkerne indeholder self. også noget med Gurli. Gurli Gris har længe været svær at få fat i herhjemme, derfor storshoppede jeg også i Italien i sommers hvor jeg bl.a. fandt malebog med farver til €1,5 – billigt ikke?

Udover gaverne i Italien, har jeg bl.a. købt gaver hos Søsterne Grene, Tiger, Aldi, Primark, Party King og Bilka.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk