GIVEAWAY,  INTERIOR

JULEKONKURRENCE VIND GAVEKORT TIL COOLSTUFF


COOLSTUFF


RETRO BOGSTAVETAVLE

Så er det tid til årets første låge i min julekalender. I dag har i nemlig mulighed for at vinde et gavekort på 300kr. til den finurlige webshop Coolstuff.dk

Coolstuff forhandler alt fra fede gadgets, sjove spil, lamper, køkkengrej, kostumer og pynt til festen og meget meget mere. Jeg kan selv bruge lang tid på at finde sjove ting, som jeg ikke anede jeg manglede men pludselig ikke kan leve uden. Vi købte for nylig den fedeste popcornmaskine, som særlig er et hit hos Clara, hun elsker nemlig popcorn. Den er altså også bare super fed at have stående fremme når man holder videoaftener eller får gæster. Tror alle elsker duften af nypoppede popcorn, ikke sandt?

Er du mere til sprøde vafler kan du shoppe dette vaffeljern og invitere dine gæster på de populære bubble waffels med is og forskellig toppings – jeg er helt vild med den, og har noteret den på min egen ønskeseddel.

Jeg har selv fået denne fine retro bogstavetavle, til at skrive små hyggelige beskeder, citater eller lign. på den pynter lige nu ret flot i min stue, men planen er at den skal stå på mit nye kontor, når det står færdig (forhåbentlig inden længe) med et motiverende citat.

COOLSTUFF

Jeg er i fuld gang med at shoppe julegaver, er i kommet i gang?

Jeg kan hvertfald anbefale jer, at kigge forbi Coolstuff som har rigtig mange fede ideer til julegaver, pakkespil eller måske en anderledes og sjov mandelgave. Mangler du f.eks. julegaven til ham der har alt, eller en sjov julegave til din veninde, så kan du stadig nå at shoppe løs hos Coolstuff, som leverer din ordre i løbet af 1-2 dage.

COOLSTUFF

COOLSTUFF

Men nu til konkurrencen……

Det er egentlig ret let at deltage i konkurrencen om et gavekort på 300 kr. til Coolstuff.dk For at deltage skal du blot hoppe direkte over på min Instagramprofil: @Liselottea og følge instruktionerne. Easy Peasy!

Vinderen findes lørdag d. 8/12-18 . HELD OG LYKKE!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk