FASHION,  GIVEAWAY

GIVEAWAY VIND SMYKKESÆT FRA SPIRIT ICONS

 


 

Ørestikker: HER // Halskæde HER

Så er det blevet tid til 2. låge i min julekalender

Denne gang er det Spirit Icons, som har sponsoreret en lækker gevinst. En heldig følger kan nemlig vinde dette smukke smykkesæt bestående af ørestikker og halskæde. I vælger selv om det skal være i forgyldt, sølv, oxideret eller rosa guld og om gaven skal være til jer selv, eller til en i holder af.

Kollektionen hedder Temptation, og du har måske set det i fjernsynet, hvor der lige nu køre en lækker julekampagne. Ørestikkerne er designet med fem klare facetslebne zirkonia i forskellige størrelser, hvilket giver øreringene stil og elegance. Temptation serien findes i både matchende ring og halskæde og disse virkelig smukke creoler, som jeg har skrevet på min ønskeseddel. Jeg er helt vild med Temptation kollektionen, som er yderst feminin og passer perfekt ind i min stil.

LÆS OGSÅ: BLACK FRIDAY – SPAR 25% PÅ SPIRIT ICONS

Skal det fine sæt blive dit? så læs med her………

Konkurrencen om det smukke sæt kan du finder på min Instagramprofil: @liselottea,  du deltager ved at følge instruktionerne – nemt og lige til! Vinderen findes på søndag d. 9/12-18 HELD OG LYKKE!

Psst…. I kan også stadig nå at deltage i min konkurrence om 300 kr. til Coolstuff.dk, se mere lige her: JULEKONKURRENCE VIND GAVEKORT TIL COOLSTUFF

Endnu engang held og lykke og rigtig glædelig 2. søndag i advent!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.