INTERIOR

Kähler Jul og en bette Klejne

kähler

Pssst… Jeg vil lige vise jer mit nye julestel fra Kähler, er det ikke fint? Jeg er selv helt vild med det og glæder mig til at bruge det til julens kommende fester og arrangementer.  I skal nok se meget mere til det i den kommende tid, for det er virkelig fint, jeg har allerede vist det frem et par gange på min Insta-story @liselottea

Til jeres info findes der udover de fine frokosttallerkener her også dybetallerkener, middagstallerkener, kopper og julekugler og jeg drømmer om fade og større skåle til næste år, jeg kunne virkelig godt tænke mig en kæmpe risengrødsskål, med det fine print.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk