TRAVEL

Magnolia Bakery et must visit hvis du er Sex and the City fan

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery West 11th Street, 401 Bleecker St, New York, NY 10014

Så er det (laaangt om længe) tid til 2. indlæg i serien om vores tur til New York, jeg beklager at der er så lang tid i mellem, men jeg har simpelthen så meget om ørerne lige nu, at jeg ikke kan finde tid og overskud til det hele. Derfor er bloggen også blevet nedprioriteret en hel del desværre!

West Village, et af de skønneste steder på Manhattan, hvis i spørger mig og et af de bedste steder findes lige der på et hjørne på Bleecker street.! Hjemmefra fantaserede jeg om at jeg skulle proppe mig med fine cupcakes og syndig cheesecake fra Magnolia Bakery på min 30 års fødselsdag…. men jeg var simpelthen ikke kagetrængen eller sulten for den sags skyld efter et besøg hos The Plaza til brunch. Derfor droppede vi besøget hos Magnolia, men tanken om de søde cupcakes og det hyggelige West Village ville ikke forlade mit hoved og den sidste dag i New York ville jeg simpelthen forbi Magnolia for at nyde en cupcake, kvarteret og en syrlig lemonade.

Magnolia Bakery

På væggen hænger Carrie og Mirinda self. en lille scene i en stor serie, som gjorde den lille cupcake butik kendt over hele verden!

I bedste Sex and the City stil…. Første gange jeg besøgte Magnolia var i 2010, jeg var i New York i forbindelse med min uddannelse som grafisk design teknolog. Jeg og et par andre piger havde booket biletter til SATC Tour (Kan bestilles HER) Guiden tog os med til Magnolia, som er blevet verdens kendt efter at Carrie og Miranda spiser en kage der i et ekelt afsnit i serien. Jeg har dog hørt man ikke kommer forbi Magnolia længere, når man booker en tur. Heldigvis er det let at finde og subwayen køre dig næsten dertil. Magnolia Bakery

Den ikoniske æske, vi købte kun to cupcakes – en chockolade og en vanilie, begge med chocolade frosting, så lækkert!

Vær forberedt på kø….

Stedet er populært, selvom Magnolia også ligger ved Rockerfeller Center, flokkes folk stadig forbi Magnolia på Bleecker street. Jeg har oplevet lange køer uden for (dog i sommerperioderne) og knap så lange køer som nu, hvor køen stadig var lang, men dog kun inde i butikken.

En cupcake koster $3,95 ca. 26 kr. og er steget en del siden jeg var der sidst i 2016, her kostede de nemlig kun det halve. Kagen er lækker og bestemt pengene og ikke mindst oplevelsen værd.

Byens bedste lemonade, hvis i spøger mig. Den er ligeså godt om efteråret som en lun sommerdag! 


Planlægger du selv en rejse til New York og har du lyst til at se flere spots og locations fra Sex and the City, så tag et kig på denne side som lister alle de fede filmlocations op.  Jeg elsker selv at opleve magiske filmlocations – New York har bare så meget at byde på. Du kan nyde din cupcakes lige over for butikken, her finder du en hyggelig lille park, med bl.a. en legeplads. Jeg har ladet mig fortælle at mange kendisser har deres børn med på netop den legeplads. Lige overfor Magnolia finder du Book Marc, tidligere lå butikken Marc by Marc jacobs der, hvor man kunne købe Marc Jacobs til nærmest ingen penge. Du kan stadig købe statements t-shirts, skøre skriveartikler, bøger, totes og meget meget mere. Jeg er vild med West Willage.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

  • Lullumut

    Jeg har været i NY to gange og også været forbi Magnolia Bakery begge gange 🙂 Sidste gang syntes jeg desværre, deres kager var alt alt for søde, hvilket ellers ikke plejer at genere mig, haha. Og deres iskaffe var heller ikke lige mig. Men det er i hvert fald et sted, man bare må forbi – især som SATC tilhænger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk