GIVEAWAY,  INTERIOR

GIVEAWAY VIND HYGGELIG JULEÆSKE FRA VISSEVASSE

 


 

JULENS SANGE – FORHANDLES HER

Glædelig 8. December, nu er det tid til at pudse sangstemmerne for i dag kan en heldig følger vinde en hyggelig juleæske med julesange fra Vissevasse. Sangene er i den fineste lille cigaræske med brændemærke, som er så yndig at man får lyst til at sætte den frem jul efter jul , efter jul. Æsken indeholder 15 sanghæfter, med de mest populære julesange for hele familien.

Synger i juleaften?

Det gør vi, vi synger mens vi danser rundt om træet, det er egentlig en sjov tradition nu når man tænker over det. Men hvad er julen uden traditioner, efter jeg er flyttet sammen med Sonni og vi har fået Clara er vi begyndt at samle vores traditioner og skabe vores egne.

Når vi har guffet flæskesteg og juleand, gør vi klar i stuen pakkerne kommer under træet, bordet fyldes med julegodter og så er det tid til at danse om træet og synge, i år har vi fået de fine sanghæfter fra Vissevasse, så kan det være vi kan synge teksten korrekt. Hahah! Min favoritsang er “Højt for træets grønne top”, som er den næst sidste sang vi synger, inden vi hopper rundt i hele huset til “Nu er det jul igen”… Har i også en favorit sang?

Sanghæftet indeholder følgende sange:
– Det kimer nu til julefest
– Højt fra træets grønne top
– Juletræet med sin pynt
– Nu har vi altså jul igen
– Dejlig er den himmel blå
– Glade jul, dejlige jul
– Et barn er født i Bethlehem
– Kender i den om Rudolf
– På loftet sidder nissen
– Nu det jul igen

I kender måske Vissevasse for deres fine plakater? Men Vissevasse er altså meget mere end det.  Vissevasse har fx. en hel julekategori, hvor bl.a. den fine æske med julenssange findes, puslespil, pynt og hyggelige juleplakater. Jeg elsker Vissevasses fine univers og kigger lige nu på et par fine plakater til Claras nye værelse.

Sådan deltager du i konkurrencen….

Det er ret let at være med i konkurrencen, du skal blot hoppe over på min Instagramprofil: @Liselottea og følg de få instrukser, så er du automatisk med i lodtrækningen om den fine æske med julens sange. HELD OG LYKKE. Husk at jeg i morgen åbner endnu en låge med med en lækker præmie, så hold øje!

Psst… I kan også stadig nå at deltage i konkurrencen om skønne Spirit Icon smykker.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk