LIFESTYLE

Julegavetip Philips Steamer – gør hverdagen lettere


 

Philips Steamer

Philips ComfortTouch

 

For at være ærlig handler tænker jeg meget praktisk, hvad kan gøre min hverdag lettere, hvad kan give mig mere tid og hvad kan gøre mig glad. Jeg købte bl.a. en robotstøvsuger for de penge jeg fik i 30 års fødseldagsgave, for bare 5 år siden ville jeg nok have kastet pengene efter en lækker designertaske i stedet.

Jeg tænker også (for det meste) praktisk når jeg shopper tøj, jeg ved nemlig med mig selv, at det med at få strøget skjorten eller kjolen, ikke sker særlig tit, som i nærmest aldrig. Derfor var det også 100 år siden, jeg sidst have haft skjorte på, inden den nye Philips Steamer ComfortTouch flyttede ind – den gør nemlig “strygningen” af tøjet lettere.

Denne Philips steamer har praktisk tilbehør, som gør det muligt at opnå gode resultater når du steamer. Der medfølger nemlig et langt stamingboard (minder lidt om et strygebræt), som du kan klikke på. Boardet gør det nemmere at undgå grimme folder på tøjet. Den lille knage i toppen har desuden en låsefunktion, som holder en evt. bøjle på plads. Smart og lige til. ComfortTouch steameren har desuden et fleksible steamerhovede, som  giver en dig den optimal vinkel mod tøjet, når du steamer. Det sikre dig et smukt resultat.

Philips Steamer

Der er mange fordele ved en steamer

Det er et er selvfølgelig ikke kun fordi, det er hurtigere, at jeg hellere vil bruge en steamer frem for det traditionelle strygejern. Dampen fra steameren er nemlig heller ikke skadeligt for tøjet, samtidig med at bakterier og lugt fjernes fra tøjet. I en travl hverdag er det vigtigt for mig at de praktiske ting, kan fikset hurtigt og det kan jeg med min Philips steamer. Steameren bliver nemlig klar på ingen tid, den skal blot i stikkontakten og have tilstrækkelig vand i dunken. Steameren har hele 5 forskellige dampindstillinger og  kan derfor anvendes på alt fra de sarte skjorter, silke toppe og kjoler, overtøj i fx. uld.

Steameren kan trods størrelsen og en kapacitet på 1,8 liter vand, pakkes sammen så den næsten ingen ting fylder. Du kan derfor “nemt” gemme den væk i skabet, når den ikke bruges. Efter vi har renoveret, har vi dog plads til at den kan stå fremme permanet, hvilket jeg er rigtig glad for. Det gør nemlig at det altid er nemt at smide en skjorte, bluse eller kjole på steameren og dampe det inden jeg skal ud af døren. Philips Steamer ComfortTouch  forhandels bl.a. hos Elgiganten, wupti og coop.

Philips Steamer

Pas på miljøet

Som jeg nævnte længere oppe kan steameren fjerne lugt og bakterier fra tøjet. Den varme damp på 40g/min. blødgøre fibrene i stoffet, tøjet genvinder samtidig sin orm og glans. På den måde undgår du også overvask, skåner naturen og forlænger levetiden på tøjet.

Så mangler du en gave til ham eller hende der har alt, så kan jeg virkelig anbefale denne  ComfortTouch  steamer, som både Sonni og jeg er blevet rigtig glad for. Jeg er faktisk blevet så glad for den, at jeg har selv skrevet en håndholdt steamer på min ønskeseddel, til det formål, at den kan være i kufferet når vi er ude at rejse. Jeg ved nemlig ikke noget værre end krøllet tøj.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk