BEAUTY,  GIVEAWAY

VIND FOREO LUNA PLAY PLUS – DIN HJÆLP TIL PÆN HUD


 

SHOP FOREO HOS MATAS

Jeg elsker Foreos inovative produkter og elsker min Luna Play Plus, som hjælper med at rense mit ansigt. Der ancendes T-Sonic pulseringer, som hjælper med at fjerne døde hudceller, opløser tilstoppede porer og fjerner hele 99,5% snavs og olie fra hud. LUNA Play Plus renser et større område af ansigtet end LUNA Play og har længere og blødere silikoneknopper.

Sådan bruger du Foreo Luna Play Plus:
– Fjern din make up,
– Fugt ansigter med vand og påfør dit fortrukne rense produkt.
– Tænd din Foreo Luna Play Plus, ved at klikke på den lille knap og kør den derefter rundt i cirkulerende bevægelser
– Vær forsigtig når du nærmer dig øjnene. Her kan jeg anbefale: Foreo Iris til poser, mørke rander og fine linjer under øjnene


Hvorfor vælge Foreo:
– Foreo er lavet i silicone og er derved let at rengøre og holde fri for bakterier.
– Produktet køre på udskiftelige AAA batterier
– Nem at anvende
– Praktisk størrelse, gør det let at have den med på ferier.
– Rens af ansigtet tager kun 1 min.

Er du på jagt efter en god rensebørste, vil jeg give Foreo mine varmeste anbefalinger, de er prisvenlige, nemme at arbejde med og så fine at have stående fremme. Den nye smarte Foreo Luna Play Plus findes i 7 skønne farver, find din favorit hos matas

Et lille tip, Foreo laver også renseprodukter, bl.a. en Day Cleanser og en Night Cleanser. Fælles for dem begge er at de kan bruges af alle hudtyper. De er ligesom Foreos andre produkter prisvenlige og til at få råd til. Flaskerne er ikke så store, men der er til mange gange, du skal nemlig ikke anvende så meget af gangen.

Day Cleanser 149 kr. for 60 ml.
Frisker huden op med det samme, og indeholder bl.a. frugtekstrakter og næringsstofferne fra probiotiske yoghurt, som fugter og beskytter mod de forureninger du møder i løbet af dagen. Konsistensen er yoghurt-agtig og bliver til en let skum, når den anvendes. Jeg elsker den slags “trylle produkter.”

Night Cleanser 149 kr. for 60 ml.
Dextoer og beroliger, mens du får din nattesøvn. Den giver et glat, blødt og glansfuldt look.Aftenrensen er modsat Day Cleanserenen silkeagtig gel.

For at deltage i konkurrencen om Foreo Luna rensebørsten, skal du hoppe over på min Instagramprofil: Liselottea  og følge instrukserne, vinderen trækkes på søndag d. 16/12-18 klokkrn 18.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk