BEAUTY

Fine julelakker fra Mavala og en skøn nyhed fra Matas


Mavala Moon Grey no. 161 // Mavala Amber no. 243 //  Mavala Reno no. 91

Mavala mini neglelakkerne koster 39,95 kr. pr. styk (er på tilbud til 19,95 kr. lige nu) og er super fine. Det er mine første lakker fra mærket, men bestemt ikke de sidste. Jeg indrømmer gerne at jeg er virkelig dårlig til at skifte farve på mine negle, det er som om at rød bare fungere bedst for mig, og så er jeg ekstrem slem til at dække når neglelakken bliver grim, i stedet for at fjerne og lægge et nyt lag.

Jeg kunne dog ikke vente med at prøve den fine kobberfarvet neglelak, da jeg fornylig fik denne fine pakke ind af døren. Farven er så fin og lige mig. Lakken er virkelig holdbar, har en smuk glinsende finish. Farven er helt perfekt til julens mange fester og jeg glæder mig til at vise jer mere af den. Mavalas lakker er uden parabener, toluen og formaldehyd.

Okay, Matas har altså lanceret en virkelig lækker og fed nyhed hvis i spørger mig… Ekspres Negelakfjernerserviette, som lige er til at putte i tasken og som kan rede dine negle mens du er på farten. Der findes ikke noget grimmere end neglelak der skaller af, selvom jeg har lakreret neglene om morgen inden jeg skulle ud af døren, kan jeg godt risikere at mine negle er grimme sidst på dagen. (Måske skyldes det min tasten på tastatur dagen lang)

Servietterne er parfume og acetonefri og udtørre derved ikke neglene eller huden. Servietterne indeholder som et plus glyverin, som fugter neglene og huden og efterlader dem pæne uden spor af neglelak. Servietterne er desunden dermatologisk testet og vegansk.

Både de fine lakker og æsken med 20 servietter (pris 24,95 kr.) og kan  købes i Matas.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk