BEAUTY

SIGR JULEGAVEIDE TIL MANDEN SOM HAR ALT


SIGR er en serie til mænd lavet ud fra naturlige ingredienser – find det lækre udvalg her

I dag vil jeg tippe om julegaveideen, til mændene som har alt. Stort set alle de mænd jeg kender ønsker sig stort set ingen ting til jul (og fødselsdage for den sags skyld) – jeg er sikker på jeg ikke er den eneste som har det sådan i min omgangskreds. Så hvis dette års ønskeseddel heller ikke er lang i år, hvorfor så ikke forkæle din kæreste, bror, ven eller far med lidt lækre produkter fra danske SIGR.

SIGR laver lækre produkter i højeste kvalitet til mænd. Alle produkterne er skabt ud fra naturlige ingredienser såsom som kamille, hvedekerner, morgenfrue og mandler. SIGR er bl.a. blevet omtalt i Euroman, Vogue UK og House of Coco for deres meget innovative produkter. Alle produkterne er dansk produceret og er derfor også værd at støtte op om.

Og ja, som et ekstra plus er produkterne stilrene og pæne, jeg vil personligt ikke have noget imod at disse produkter stod fremme på vores nye badeværelse. Jeg indrømmer gerne at 99% af produkterne på badeværelset er mine. Sonnis 1 % er gemt væk i skabet, er det mon også sådan hjemme ved jer?

Vi (Sonni og jeg) kan varmt anbefale sammensætningen THE BAICS til en pris på 510 kr. pakken indeholder en skøn face wash, en face moist og en body lotion, magen til det sæt, som vi har fået tilsendt, til test.

Facewash 150 ml 189 kr.: Denne ansigtsvask renser uden fri for fedt og skidt. Indeholder bl.a. B-vitamin, som er med til at reparere skadet hud, samtidig med at den styrker huden, holder den stram og sund.

Facemoist 100 ml 210 kr.: Ansigtscremen passer til de fleste hudtyper og er bygget på en formel som efterlader huden fugtet og blød. Cremen giver et yderst velplejet look.

Bodylotion 250 ml 210 kr.: Denne bodylotion er det oplagte valg til manden som har en travl hverdag. Cremen indeholder nemlig alle de olier, ekstrater og vitaminer, som gør huden blød.

Sonnis mening om produkterne: Emballagen er maskulin, hvilket er et kæmpe plus. Duften er behagelig men diskret og minder på ingen måde om noget af det Liselotte har stående på badeværelseshylderne! Jeg arbejder meget udendørs og kulden kan udtørre min hud, derfor er jeg blevet ret glad for især ansigtscremen, som fugter og beskytter. Produkterne kan varmt anbefales!

SIGR produkterne forhandles bl.a. på SIGRs egen hjemmeside og hos Stylepit Beauty

Tippet er hermed jeres, rigtig glædelig jul.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.