GIVEAWAY,  LIFESTYLE

VIND HELLA JOOF “Dage med mildhed modgang og mirakler”


HELLA JOOF

Hella Joof: Dage med mildhed modgang og mirakler KØB DEN HER

Jeg kan ligeså godt sige det som det er, jeg blev ovenud lykkelig da jeg for noget tid siden fandt et signeret eksemplar af Hella Joofs nyeste bog: Dage med mildhed modgang og mirakler, i min postkasse. Jeg kunne hurtigt mærke at i delte samme begejstring for min nye bog, da jeg smed den op på min Instagram Story og på snapchat. Derfor tænke jeg også at det ville være oplagt at udlodde et eksemplar til en heldig følger.

Jeg husker selv Hella helt tilbage fra min barndom, hvor Bullerfnis og Far, mor og Blypperne var et kæmpe hit – jeg tror ikke jeg lyver, hvis jeg siger at det var det bedste børnetv, der har været lavet. Er i enige?

Hella Joof har en munter måde at skrive på, og allerede fra start fanger hun mig. Hella beskriver i hendes nyeste bog, alle de dage vi oplever, dage hvor vi skal grine, dage hvor vi skal græde, dage hvor vi ønsker at blive i sengen og dage hvor vi udretter noget godt og noget stort. Bogen får mig til at smile, får mig til at tænke og til at indse at alle dage skal værdsættes og nydes.

Jeg kan varmt anbefale bogen, den er let læselig og er skrevet som en form for kalender, så du kan læse en enkelt side af gangen, eller flere hvis man har lyst til det. Bogen er en oplagt julegaveide, til ham eller hende som intet ønsker sig eller som en virkelig fed mandelgave!

Jeg elsker virkelig når jeg har tid til at sætte mig ned, med en kop varm chokolade, lidt nødder og en god bog, jeg kan fordybe mig i. Men med en datter på snart 3 er det ikke altid jeg får lov at gøre det så længe af gangen, Hellas bog er nem at gå til og fra – jeg er vild med den!

Bag på bogen står der:

Der er dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage hvor alt lykkes, og dage, der går i kluddermor. Dage med mirakler i trængsel og dage, hvor man får forkølelsessår inden en afgørende date. 

Gode og dårlige hårdage, barnets første sygedag, dommedage og drømmedage. Dage i dit liv, som du skal samle på og værdsætte. 

Det handler denne bog om.

Kærligst Hella

HELLA JOOF

Sådan vinder du Dage med mildhed modgang og mirakler:

Flere af mine veninder og bekendte har allerede købt, eller skrevet bogen på ønskesedlen til jul. Vil du også læse med? Du kan lige nu vinde Hella Joofs nye bog + en fin mulepos på min Instagramprofil: @Liselottea Klik ind og se hvor let du kan deltage.

Vinderen trækkes d. 21/10-18

Held og lykke!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk