Follow:
BEAUTY GIVEAWAY

VIND Beauty-lækkerier fra My Moments by Matas


Dagens låge indeholder lækkerrier fra My Moments by Matas
No Stress shower gel // Mindful Deluxe body Oil,// Everyday Treat Body Lotion,// Oil Theraphy Body Scrub

Dagens kalender låge indeholder alt hvad du har brug for, for at opnå blød og lækker hud i de kolde vinter måneder. Jeg døjer selv med vintertør, bleg og træt hud og denne serie fra My Moments by Matas  indeholder virkelig lækre produkter som min krop elsker. My Moments by Matas, er Matas luksuriøse linje og indeholder en hel masse lækre produkter til fine priser.

I kan vinde en skøn pakke med følgende produkter:

No Stress shower gel – Pris 99 kr. for 240 ml.
Denne shower gel er blid og blød, og bliver forvandler til luftig og luksuriøst skum. Huden efterlader blød og velduftende.

Mindful Deluxe body Oil– Pris 159 kr. for 100 ml.
Det her er en af de bedste kropsolier, som jeg har prøvet og tilmeld også til en fantastisk pris. Min hud kræver meget fugt, især om vinteren og denne olie er nærende, modvirker ældningstegn og giver en smuk glød. Vigtigst af alt fedter ikke, trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtmættet og nydelig. Jeg fortrækker at bruge olie frem for bodylotion, da jeg elsker den udstråling huden kan få af olie.

Everyday Treat Body Lotion – Pris 139 kr. for 240 ml.
Serien indeholder også en let men intensivt plejende body lotion, der ligesom olien også modvirker ældningstegn. Cremen trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og fugtmættet. Jeg har tidligere været glad for My Moments Light & Fresh Body sorbet (den blå) og er spændt på om jeg bliver ligeså glad for den lyserøde, yndig er emballagen hvertfald.

Oil Theraphy Body Scrub – Pris 149 kr. for 350 ml.
Body Scrub, et produkt jeg ikke kan leve uden. Denne er en fugtplejende salt-scrub, der nænsomt polerer huden blød og lækker. Scrubben indeholder bl.a. friske celler fra gulerødder, økologisk honningekstrakt, havtangekstrakt, solbærekstrakt, samt mandelolie og sheanødsmør. Den unikke sammensætning, blødgøre, fugter, tilføre masser af vitaminer, samtidig med at den nærer og øger hudens elasticitet.
Jeg bruger Body scrub 1-2 gange om ugen for at undgå tør hud og for at gøre min hud klar til selvbruner.

Sådan bliver du den heldige vinder af dette skønne sæt:

For at vinde denne lækre pakke skal du hoppe over på min Instagram profil @Liselottea, hvor jeg trækker en heldig vinder om præcis en uge, du skal blot følge få instrukser, så bliver du måske den heldige der kan forkæle dig selv, eller en du holder af med beauty-lækkerier fra MyMoments by Matas. Held og lykke!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.