INTERIOR

Alting er sjovere med en Julekop fra Kahler

Kähler jule kop forhanles bl.a. hos Magasin og hos Kähler selv

Alt er bare en lille smule hyggeligere med en julekop, ikke sandt? Min fine julekop er fra Kählers nye jule kollektion, som jeg virkelig har forelsket mig i. Det er uden tvivl det fineste julestel på markedet hvis i spørger mig. Julestellet er en udvidelse af den klassiske Hammershøi serie som jeg også elsker for sit klassiske og stilrene look.

I dag er en lidt speciel dag, jeg skal til et spændende møde her til formiddag, som jeg glæder mig rigtig meget til. Der udover er der en hel masse praktiske ting, jeg skal have styr på herhjemme – det er nemlig lige gået op for mig, at det er juleaften om en uge. Vi får huset fuld af gæster, og jeg glæder mig til at dække op med det fine julestel fra Kähler.

I eftermiddag køre vi til blokhus for at se det fine lysshow i Hune, vi ville så gerne have set det sidste år, men der skete så meget skidt i julen sidste år at vi desværre ikke nåede det. Så i dag skal det være, vi tager med min familie op og ser på julebelysning, og derefter hjem og spiser sammen.

I ugen her skal jeg også til intromøde på jobcenteret, hvilket jeg er meget spændt på, have fikset de sidste par julegaver og en tur til Århus, for at spise Brunch og hygge!

Skal i noget spændende her i ugen?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk