AALBORG,  FOOD

AMBASSADØRAFTEN PÅ SUSHIMANIA XO

Sushi Mania XO

En lille starter med tun tartar, rice pop chips og “sne” med et twist af chili…

Onsdag aften, det er bidende koldt udenfor og jeg er hoppet i min fine kjole, for Linda, som står bag firmaet Bruun PR, hat inviteret til ambassadøraften på Sushi Mania XO (strandvejen 11, 9000 Aalborg). Jeg glæder mig, jeg elsker lækker mad og godt selskab – jeg elsker at mødes med andre bloggere/influencers og dele interesser og erfaringer.

Det er desværre ikke så tit vi spiser Sushi, men når det endelig sker, fortrækker jeg uden tvivl Sushi Mania XO, som beskæftiger sig med gourmet sushi. Så skal mine smagsløg  forkæles, skal det uden tvivl være hos mit yndlings sushi sted. Restauranten er stilet, enkel, intimt og ikke minst hyggelig. Allerede når man træder ind i restauranten kan man mærke at det bliver en god aften, personalet er smilende og tager godt i mod dig og er dygtige til at rådgive og fortælle om maden.

Sushi Mania XO

Mini baos med nobashi rejer, med togarashi mayo og det fineste festfyrværkeri-drys!

En af mine favorit starters hos Sushi Mania XO er uden tvivl deres Bao. Til dem af jer, som ikke ved hvad en Bao er, kan jeg fortælle jer, at det er en asiatisk dampet bolle med en eller anden form for fyld, som fx. her hvor der er anvendt tempurareje. Baoen er en anelse sød i smagen og svampede og lækre.

LÆS OGSÅ: SUSHIMANIA XO – BYENS BEDSTE SUSHI OG COCKTAILS

Sushi Mania XO

Trøffel bliver revet udover Sushien, så lækkert!

Noget af det jeg elsker allermest ved at besøge SushiMania i Aalborg, (udover at de selvfølgelig har den bedste Sushi, jeg nogensinde har smagt) er uden tvivl det engageret personale, som brænder for det de laver. Der er kræset om det hele, alt fra valg af råvare, tilberedningen, serveringen – her får man virkelig en oplevelse for alle sanserne.

Hos SushiMania Xo får du ikke blot sushi, men en unik gourmet oplevelse, som for dine smagsløg til at danse.

Sushi Mania XO

På sushiplanken var der sushi med Tempura rejer, spicy tun, chicken nuts, laks supreme, laks, pop og rainbow dragon. Så lækkert!

Sushi Mania XO er for dig der vil have en intim aften med din kæreste, hvor i virkelig skal forkæles. Bestil en dele planke og en flaske god vin, slut af med en af de lækre desserter og gå en romantisk aftentur på Aalborg havn.

Tag dine veninder under armen og deltag i en af en Sushi Mania XOs cocktail aftener, de servere uden tvivl de lækreste og ikke mindst Instagramvenlige Cocktails og det bedste af det hele, de koster kun 50 kr. stykket!

Der tilbydes også Take away, hvis du er mere til hygge hjemme i sofaen, herhjemme er vi kæmpe fan af Take Away i weekenden og take away er langt mere end en snasket pizza fra den lokale. Take Away kan være smuk og lækkert og du kan bestille en lækker boks lige HER

Vi afsluttede aftenen med en kop grøn jordbærte, grøn te er min favorit og jeg må indrømme at denne vi fik serveret er en af de bedste jeg har fået.  Smagen af jordbær var gennemtrængende på en behagelig og lidt syrlig måde. Til teen fik vi husets petifures, en skøn kombination af syrligt og sødt. Jeg var fan!

Jeg har siden jeg besøgte SushiMania Xo første gang drømt om at smage deres cheesecake, så det skal jeg helt sikkert prøve næste gang.

Psstt… Elsker du sushi? Så Har Sushi Mania xo, sammensat en super lækker Nytårs menu til 399 kr. pr. person, du kan finde den spændende nytårsmenu HER, som faktisk indeholder den lækre cheesecake.. Mmhh!

 

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk