FASHION,  Outfit

Den perfekte julekjole fra Soyaconcept

KJOLE: SOYACONCEPT// STØVLER: BIANCO // UR: DANIEL WELLINGTON

Julefrokosterne er i fuld gang og jeg elsker at hoppe i en fin kjole, sætte håret pænt og lægge en lækker make up. I onsdags var jeg til ambassadøraften hos SushiMania XO og jeg var hoppet i min fine nye kjole fra Soya Concept i den anledning.

Kjolen fra Soyaconcept er i den fineste feminie a-form, og giver derved en lille fin talje, her er det oplagt at bruge et bælte til at fremhæve taljen endnu mere. Jeg valgte dog at køre det helt klassiske look med et par leopard sock-boots.

Kjolen har et lille ærme , som jeg er helt vild med, så føler jeg mig ikke så bar og det er heller ikke nødvendigt at bære fx en blazer over. Modellen på kjolen hedder SC-Dagny og koster 500 kr.

Kjolen har en perfekt længde til at bruge en oversize strik over, det gør den anvendelig til hverdag også. Jeg elsker at have styles i mit skab som kan bruges til forskellige lejligheder og mixes på kryds og tværs.

 

I dag skal en masse praktiske ting ordnes, og jeg skal besøge min veninde Maria i hendes nye lejlighed. Jeg har faktisk lidt travlt, jeg har nemlig en masse jeg skal have styr på inden jeg starter i nyt job d.2/1 – jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om det inden længe, for det er en ret fed stilling jeg har fået.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk