MOMMY LIFE

CLARAS DECEMBER FAVORITTER

december favoritter.

ADIDAS SKO // MARMAR KJOLE // LE TOY VAN POPCORN // DESIGN LETTERS MINDEBOG // BOW BY STÆR SLØJFER

Med få dage til juleaften, tænkte jeg at det var oplagt at dele Claras December  favoritter med jer, ønskesedlerne er forlængst afleveret og jeg tænker gaverne er købt, men derfor er det vel okay at drømme om lidt nye lækre styles.

Clara starter i børnehave d. 1/3-18 og i den forbindelse tænker jeg at der skal lidt nyt tøj i garderoben, den fine MARMAR KJOLE 

er perfekt over et par leggins og super fin med bare ben og knæstrømper når vejret tillader det. ADIDAS GAZELLE SKOEN  er perfekt med velcrolukning, et must for børnehavebørn, som selv skal tage tøj af og på.

Herhjemme er dukker og legekøkkenet/butik et kæmpe hit og den seje LE TOY VAN POPCORNMASKINE  ville uden tvivl være også et kæmpe hit herhjemme og så er den tilmed pæn at have stående fremme, jeg elsker virkelig trælegetøj.

DESIGN LETTERS MINDEBOG  er den ikke bare for cool? jeg er ikke den bedste til at få fremkaldt billeder, men måske denne kan hjælpe mig på bej, jeg synes hvertfald det er hyggeligt at kigge i fotoalbums. Denne bog er også god som barselsgave eller dåbsgave.

Jeg håber i har fundet lidt inspiration i Claras december favoritter.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk