GIVEAWAY,  LIFESTYLE

VIND BOGEN DANSK MODELEKSIKON OG BLIV KLOGERE PÅ BRANCHEN


Dansk modeleksikon er udgivet af Gyldendal

Dansk modeleksikon er det hidtil største opslagsværk om dansk mode

Halløj, for en lækker præmie i kan vinde i dag, hvis i spørger mig… Elsker du mode ligesom jeg gør,og kan du lide at fordybe dig i spændende artikler og essays af nogle af modeverdenens skarpeste hjerner, så er Gyldendals Dansk modeleksikon helt sikkert noget for dig. Jeg har fået lov til at udlodde et leksikon til en heldig vinder, så det lækre leksikon kan blive dit i din helt personlige farve. Leksikonet er nemlig at finde i 7 forskellige farver: mint, lyserød, rød, mørkegrøn, blå, mørk grå og lys grå.

Jeg har modtaget mit leksikon i den fineste mint farve og jeg har allerede læst i bogen op til flere gange.

Dansk modeleksikon er det hidtil største opslagsværk om dansk mode, og her præsenterer Mads Nørgaard og Anne Christine Persson de mange danske modemærker og branchens aktører, som fx modebosser, fotografer, stylister og modeller, der har tegnet den danske modeverden gennem de sidste 100 år.

Udover bogen er yderst spændende og lærerig, er den også grafisk flot – jeg elsker smukke bøger og denne har jeg til at ligge fremme, i stuen – i tvmøblet for at pynte.

Dansk modeleksikon forhandles bl.a. hos Magasin til 399,95 og er en oplagt gaveide, hvis du står og mangler en julegave lige her på falderebet.

Bogen rummer mange fine billeder, som bl.a. dette af en ung og smuk Gitte Nielsen. 

Sådan bliver Dansk Modeleksikon dit

Det er ret let at deltage i konkurrencen om den skønne bog, du skal blot hoppe direkte over på min Instagramprofil: @LiselotteA og følge de få instrukser, så er du automatisk med i lodtrækningen. Vinderen findes om præcis en uge. Held og lykke og glædelig jul!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk