BEAUTY,  GIVEAWAY

VILD 5 SKØNNE PRODUKTER FRA WELEDA WILD ROSE SERIEN


Weleda Wild Rose Pampering Body Lotion 159 kr. //  Weleda Wild Rose Body Oil 199 kr. // Weleda Wild Rose Creamy Body Wash 79 kr. // Weleda Wild Rose 7 day Treatment 159 kr. // Welda Wild Rose Cream Bath

Weleda Wild Rose, en beroligende og luksuriøs serie

Så er det blevet tid til endnu en en konkurrence, denne gang kan i vinde skønne produkter fra fantastiske Weleda,

Welada er et skønhedsbrand, som bygger på naturlige ingredienser, for at tage bedst muligt hånd om dig og din krop. Welada har eksisteret siden 1921 og haft en klar målsætning om at bevare, styrke og restituere menneskers sundhed.  Weladas produkter er derfor produceret af 100% naturlige stoffer.

Weleda Wild Rose Pampering Body Lotion

En lækker, luksuriøs og yderst  plejende bodylotion. Wild Rose Pampering Body Lotion indeholder sheasmør og rosenolie, som giver huden en masse fugt og udglatter. Cremen dufter af roser, som navnet også antyder.

Weleda Wild Rose Creamy Body Wash

Denne shower gel er baseret på økologisk rosenolie. Den er sammensat af olier fra økologisk hyben og sesamfrø, som giver pleje og afhjælper tør hud.

 

Weleda Wild Rose Body Oil

Ligesom bodylotionen, er denne body olie også luksuriøs. Body olie er et af mine favoirtprodukter, da det virkelig giver fugt til hunden for ikke at nævne, den lækre glød. Den fine rosenolie er rig på essentielle fedtsyrer, der sammen med mandel- og jojobaolie understøtter hudens naturlige regenereringsprocesser og gør den blød og smidig. Den milde duft af roser virker desuden beroligende på krop og sind.

Weleda Wild Rose 7 day Treatment

Den her Wild Rose 7 Day Treatment er en helt naturlig foryngende 7-dageskur til ansigtet med hybenkerneolie. Jeg har tidligere prøvet denne 7-dageskur, med stor fornøjelse. og jeg glæder mig til at forkæle min hud med kueren igen disse kolde vinterdage.

Kan anvendes af alle, som har behov for en nærende og energigivende behandling til ansigtet.  Olien gør huden mere blød, ensartet og med masser af udstråling. Den har aktive A-vitaminer, som er effektive mod bl.a. pigmentforandringer.

Welda Wild Rose Cream Bath

Badeolie, er så lækkert og igen en favorit herhjemme. Olien har en dejlig blid duft, er tilsat naturlige olier og ekstrakter af roser. Duften af roser hjælper med at finde indre afslapning, balance og harmoni. Den æteriske olie er blandet med olie fra vildroser for deres intense hudpleje i en rig, cremet base af oliven- og jojobaolier.

Men nu til konkurrencen…..

For at deltage i konkurrencen, skal du hoppe over på min Instagramprofil: @Liselottea og følge de få anvisninger – så deltager du automatisk i konkurrencen om 5 skønne Weleda Wild Rose produkter. Vinderen findes d. 30/12-18 HELD OG LYKKE 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.