FASHION,  GIVEAWAY

VIND ET LÆKKERT VALGFRIT AISTRUP UR

 


 

 

Aistrup ur – Køb det her

Vind et lækkert Aisrup ur

Glædelig jul, jeg håber at i havde en helt fantastisk juleaften igår og fik alt hvad i ønskede jer, hyggede med jeres familier og dansede om juletræet og fik en masse lækker julemad. Vi havde den dejligste aften med både min og Sonnis familie og vi fik en hel masse lækre julegaver, jeg har allerede vist lidt af mine gaver frem på Instagram (@liselottea) Nå, men indlægget her skal handle om hvordan en af jer, kan vinde en ekstra og lækker julegave.

Julekalenderens sidste låge er sponsoreret af Urkompagniet og i dag kan en heldig følger vinde et lækkert valgfrit ur fra det danske mærke Aistrup. Aistrup laver klassiske og stilrene ure, som kan bæres af alle. Alle urene er kvalitetstestet og leveres i en fin gaveæske. Se det flotte udvalg af Aistrup ure lige HER

Mit ur er en del af Aistrup Raindrop kollektionen, som har de karakteristiske ringbølger på urskiven. Så fint og ikke mindst feminint. Jeg er en guld pige og derfor faldt mit valg selvfølgelig på det smukke ur med en fin meshrem.  Jeg elsker ure og kan ikke fungere uden, ure er et af de vigtigste accessories hvis i spørger mig, ure er med til at deffinere din stil.

Hos urkompagniet forhandler de udover de fine ure fra Aistrup, også ure fra Arne Jacobsen, Calvin Klein, Daniel Welingtin og mange mange flere, der er noget for en hver smag, hvad enten du er mand eller dame, er til de klassiske eller lidt mere sjove ure, så er der helt sikkert noget der vil friste dig.

 

 

 

Sådan deltager du i konkurrencen….

Hop over på min Instagramprofil: @Liselottea, og følg de få instrukser så er du med i konkurrencen om et valgfri – Held og lykke! Vinderen offentliggøres d. 31/12-18.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.