TRAVEL

HELIKOPTERTUR I NEW YORK – EN VILD OPLEVELSE


Vi bookede en tur igennem Liberty Helicopters

Dette var mit 4 besøg i New York, og jeg har altid drømt om at opleve Manhatten fra luften. Vi havde snakket lidt frem og tilbage om vi skulle ofre lidt ekstra og opleve Manhattan på en anden måde end den man oplever i et af de mange imponerende udkigstårne, som fx. Rockerfeller (min favorit), Empire State Building eller One World Trade Center (den står stadig på min bucketlist, men jeg har det på en måde mærkeligt over skulle derop)

En helikoptertur er en dyr fornøjelse, men bestemt også en oplevelse for livet. Vi var i luften i ca. 15 min. og fløj op langs Manhattan, over Hudson River – tidligere fløj helikopterne ind over Manhattan, men det må de ikke længere efter det frygtelige terrorangreb 9/11.

Jeg indrømmer gerne, at jeg var en smule bange da vi skulle i luften. Jeg er generelt ikke så glad for at flyve, trods jeg har gjort det flere hundrede gange, så tror jeg aldrig jeg slipper tanken om et styrt helt…

Man flyver ud fra Downtown Manhattan Heliport 6 og der er mulighed for både at tage en Subway, eller gå hvis du bor i området.

HELIKOPTERTUR I NEW YORK

Det var en kold og ikke mindst blæsende fornøjelse, at vente på helikopteren…. 

Selve indtjekningen var meget speciel, vi mødte op foran det meget lille hus på det tidspunkt der stod angivet på vores billet og kunne ane en lille kø ude foran, der var bidende koldt og vi var begge glade for at vi ikke havde booket en Door-off-tour, som var Sonnis store ønske. Vi fik besked på at vende tilbage om 40 min. grundet forsinkelse, vi gik lidt frem og tilbage langs havnen, og var ved at dø af kulde Da vi vendte tilbage kunne vi endelig få lov at komme ind, vi og vores tasker blev gennemgået inden vi blev lukket ind i den lille ventesal, med 30 andre tourister. Her skulle vi udfylde en række papirer med oplysninger om os selv, her i blandt vægt. Man bliver nemlig placeret i helikopteren efter vægt. Her sad vi på en bænk og ventede, og ventede og ventede inden vi igen blev placeret i stående køer med dem vi skulle flyve med. Her fik vi en kort sikkerhedsvideo inden, en rar amerikaner førte os ud til helikopteren og spændte os fast….. Vi var nu klar til afgang!

OBS. vær opmærksom på ekstra gebyr, vi betalte yderligere $40 pr. mand ved indtjekning. 

Jeg hader det her billede, da jeg ligner et hamster med høreværn… 

Vi fik høreværn på, da en helikopter virkelig larmer. Vi kunne ikke snakke sammen, men høre vores pilot fortælle om de steder og bygninger vi fløj forbi.
Jeg var så heldig at få en vinduesplads og havde godt udsyn over min favorit by. Hold op jeg bliver mere og mere forelsket i byen, for hver gang jeg besøger den.

HELIKOPTERTUR I NEW YORK

Processed with VSCO with a5 preset

Vi kom hurtigt i luften og det følelsen i maven, var den samme som når man køre i en vil rutchebane i tivoli. Da vi først var i luften var det yderst behageligt, det samme da vi skulle lande, jeg var meget imponeret over det stort set ikke kunne mærkes at vi ramte jorden.

En helikoptertur er ikke billig og der findes mange forskellige pakkeløsninger. Vi valgte “The Big Apple tour” (som også var den billige) og det var fint for os, vi fløj henover frihedsgudinden, så Brooklyn Bridge fra toppen, Empire, Times Square, Crystler building, Central Park, Macys og meget meget mere.

Har du penge nok, kan du også booke en privatflyvning.

Gode råd hvis du ønsker en helicoptertur næste gang du besøger New York:

– Undersøg priserne hjemmefra, vi fandt en 25% rabatkode på nettet vi benyttede os af.
– Helikopterne flyver ikke om søndagen
– Et par firmaer flyver ikke fra Pier 10 men fra New Jersy
– Sæt god tid af vi var 1,5 time forsinket
– Bestil billederservice hjemmefra og spring køen over.
– Book i god tid, turene er altid udsolgt

Hvis i vil se mere fra min helikoptertur, kan jeg anbefale jer at hoppe over på min instagramprofil @Liselottea og kigger under højdepunktet New York, her deler jeg video og billeder fra dette magiske øjeblik.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk