FOOD,  TRAVEL

BRUNCH PÅ THE PLAZA – KENDT FRA HOME ALONE FILMEN

Grunden til vi rejste til New York var jo at jeg fyldte 30. og turen var min fødselsdagsgave fra Sonni, vi (eller rettere sagt jeg) havde planlagt en masse hjemmefra, bl.a. et besøg på The Palm Court, på det legendariske The Plaza Hotel.

Jeg er kæmepe Home Alone fan, og elsker især filmen Lost in New York, hvor Kevin bor på The Plaza. jeg har alle gangene jeg har besøgt byen beundret det smukke hotel og drømt om en overnatning eller middag derinde og nu skulle det være. Min 30års fødselsdag skulle fejres på The Plaza med en overdådige brunch som jeg havde læst om hjemmefra. Vi bookede bord i god tid hjemmefra, og det skal du også gøre hvis du drømmer om at besøge The Plaza – der er nemlig fuldt booket til deres brunch buffet, som kun serveres lørdag og søndag.

Vi tog en taxa til hotellet, trods vi kun boede ca. 20 minutters gang fra hotellet, en venlig mand i kjole og hvidt, med høj hat og hvide handsker åbnede døren i taxaen og sagde “Hello, Welcome to Plaza”

Da vi trådte ind på hotellet, blev jeg blæst bagover – så smukt, så gennemført og så eksklusivt (En overnatning for to personer koster fra 6000 kr. en suite med byudsigt kan du leje for ca. 21.000 kr. i døgnet) Godt nok er det dyrt at bo på Manhattan, men vi boede på et udemærket hotel, nær Times Square  i 4 dage for 6000kr. en noget anden pris, end Plaza. Jeg må dog indrømme jeg går med en lille drøm i maven om at overnatte der, bare en enkelt gang…

Vi havde booket bord på The Palm Court, en smuk restaurant, som har eksisteret i over 100 år. Her kan du nyde brunch, Afternoon Tea (Det må jeg også prøve engang), en let frokost eller en cocktail.

Vi havde som sagt booket bord til brunch, en brunch koster $48 pr. mand (ca. 320 kr.) + de obligatoriske drikkepenge (20-25%) brunchen var lækker, og bestod af brød, winerbrød, frugt, yoghurt, oste og pålæg, laks, scrambled egg, bacon, pølser, kartofler og friskpresset juice, kaffe og/eller te.

Det var virkelig en oplevelse og jeg kan varmt anbefale jer at prøve det, stemningen er hyggelig og intim, bordene er dækket med sølvtøj, og det fineste service. Virkelig et instagramvenligt spisested.

OBS. man har kun bordet i en time, inden der er udskiftning, 

Efter vi havde spist brunch var vi godt mætte og gik derefter en tur i smukke Central Park, som ligger lige på den anden side af vejen. Vi ville begge gerne udforske parken noget mere og brugte derfor en del timer på at gå rundt der – parken er gigantisk og vi har nok kun oplevet en brøkdel af parken.

LÆS OGSÅ: FØDSELSDAG I NEW YORK I MIN NYE OBJECT LEOPARD KJOLE 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk