BEAUTY

Phytomer fransk luksus til ansigtet

Phytomer

Jeg har den seneste tid testet et par lækre produkter fra franske Phytomer. For mig er det vigtigt at teste beauty og plejeprodukter over en længere periode, så kan jeg se hvordan min hud reagere og tager i mod.

Til dem af jer som ikke kender til Phytomer, kan jeg fortælle at produkterne laves ud fra naturlige ingredienser fra havet og planter langs kysten. Ingredienserne bliver nøje udvalgt. Phytomer får lavet alt hudplejen på deres laboratorie i St. Malo (Frankrig) Phytomer sælges kun til professionelle (klinikker) og findes derfor ikke i detailhandlen. På den måde sikre du dig også den helt rette rådgivning om produkterne og får ikke dyre produkter med hjem som ikke passer til din hud.

Phytomer Créme 30 – Vejl. pris: 389 kr.

Det første produkt, som jeg vil præsentere jer for er Phytomer Créme 30 (som hendvender sig til folk som er 30+, en kategori jeg jo lige er hoppet over i…..) Cremen skulle eftersigende være modgift til stress, samtidig med at den er en early winkle cream, perfekt til de første fine linjer.

Phytomer Créme 30 hjælper travle kvinder med at bekæmpe stress på huden, simpelthen ved at nedbringe de aller første tegn på aldring af huden (dehydrering, tidlige rynker og tab af modstandskraft)  Cremen tilføre huden masser af fugt, giver en langt bedre fasthed og hkælper med at bekæmpe de fine linjer og første rynker. Cremen indeholder som sagt en masse skønne og nærende ingredienser her kan bl.a. nævnes: Shea smør, solsikke olie og soja olie. Huden efterlades  lækker, gennemfugtet med et matfinish. Kan bruges af alle hudtyper og har en mild blomsterlig duft. Mmhh…

Phytomer

Phytomer Oligoforce Advanced Serum Vejl. pris: 549 kr.

Jeg elsker Serum og serum er nok et af mine yndlingsplejeprodukter. Denne fra Phytomer er virkelig smuk og det rene guf for din hud. Den indeholder små molekyler der let trænger ind i huden og tilføre alle de vigtige mineraler din hud har brug for. Den er et must til de første fine linjer, hyperpigmentering, mørkepletter, tør og ikke mindst træt hud. Serumen er en anelse fedtet, men så skøn på huden og giver dig et boost af fugt og lækkerhed.

Jeg er flere gange blevet spurgt om hvorfor jeg bruger serum, og hvorfor jeg synes at det er en vigtig del af den daglige hudplejerutine, her er min forklaring…. Et serum er bygget op af mindre molekyler, end en cremer er, og er også langt mere tyndtflydende. Konsistensen gør, at de lettere trænger ind i din hud. Et serum kan hjælpe reparere både synlige og usynlige hudskader – som linjer, urenheder og dybtliggende solskader. Men skal man så kvitte cremen. NEJ, det må du endelig ikke.  Se din creme som en beskyttende hinde oven på serummet, så cremen er med til at holde på de aktive ingredienser, samtidig med at effekten fra selve cremen øges.

Vinter og kulde er hård ved min hud og jeg skal tænke meget over hvad jeg bruger og plejer min hud med, for at undgå rødme og tør hud. Phytomer kan jeg varmt anbefale til ansigtet, produkterne fugter og efterlader min hud velplejet og blød. Phytomer har virkelig fået en stor plads i mit beauty-hjerte, de oser af  luksus og kvalitet og de holder hvad de lover.

Find din nærmeste Phytomer forhandler hos Allure Beauty Group.

/ Liselotte

 

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.