FASHION

SPAR 30% PÅ MINE POPULÆRE CHELSEA BOOTS MED NITTER

chelsea boots med nitter

I har været mange der har spurgt  tilog kommenteret på mine alt for fede støvler fra B&CO, som forhandles hos Skoringen og det kan jeg virkelig godt forstå. De rå Chelsea boots med nitter, har været min yndlings støvle dette efterår og vinter og  nu er de altså på tilbud til 550 kr. I kan være heldig at opsnappe dem på webshoppen eller i jeres lokale skoringen butik. Jeg elsker støvler og bruger dem hele året rundt, til alt fra kjoler, nederdel, jeans og shorts. Ligenetop shorts glæder jeg mig til at style dem med, jeg tænker de er super cool til et par slidte denim shorts med en top til. Jeg glæder mig hvertfald til at prøve det, når vi skal til Mallorca til maj.

Jeg er vild med at mixe det rå med det feminine og jeg har bl.a. stylet dem med en lang blondekjole, det kan i se i indlægget her: ÅBNING AF MAGASIN AALBORG . Jeg fik mange kommentarer på støvlerne til eventet og ikke mindst på Instagram, da jeg viste dem på mit feed og i min story.

Jeg håber i kunne bruge mit lille tilbudstip, støvlerne her får hvertfald min varmeste anbefaling og det gør B&CO sko og støvler generelt – de er lækre i kvaliteten, behagelige at have på og ikke mindst til en pris hvor vi alle kan være med. Jeg glæder mig fx til at pakke disse virkelig fede og ikke mindst feminien sneakers frem igen.

Jeg håber at i har nydt weekenden, vi var til fødselsdagsmorgenmad igår og skal til fødselsdag igen i aften, på DalleValle – vi skal fejre Claras farmor.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk