Follow:
OUTFIT

Outfit og en snak om når Januar starter godt!

outfit

Strik: Önling // Hue: Calvin Klein // Støvler: B&CO 

Jeg elsker det her outfit, det er noget af det jeg føler mig aller bedst tilpas i, en oversize strik tilsat et par knælange støvler for et mere feminint look og self. en hue for at holde ørerne varme i denne kolde vintertid. Huen er forresten et af mine få, med gode køb fra New York.  Støvlerne er fra Skoringen og er så smukke, jeg elsker at hælen også er betrukket, det gør støvlen mere eksklusiv at se på, i har sikkert set den på min Instagramstory et par gange, for jeg elsker at lufte dem, både til hverdag og festlige lejligheder.

outfit

Januar er godt igang, og for mit vedkommende er måneden startet ret godt. Jeg er som sagt startet på nyt job hos dygtige Karina, som er indehaver af Go! Communication.

Her får jeg lov til at kombinere de ting jeg elsker aller mest at være kreativ med grafik, aktiv på de sociale medier ved at hjælpe virksomheder med at brande sig og skabe et visuelt univers for dem og content for deres kunder. Et andet spændende område jeg skal arbejde med er influenter og events. Det er ret sjovt og ikke mindst spændende at være på den anden side at sådanne samarbejder, det plejer jo at være mig, som bliver kontaktet af virksomheder for at indgå samarbejde, og nu er det pludselig mig der skal skabe match og kontakt med virksomheder.

Vi søger forresten ambassadører, så hvis i har lyst til at være en Go!Ambassadør, kan i skrive en besked til os på Instagram og self. like vores side. I kan tilmelde jer  HER.

Jeg er blevet taget godt i mod og kastet ud i forskellige opgaver, på onsdag-torsdag, skal jeg med Karina til Fyn, hvor vi skal til møde med et par kunder og indsamle materiale til den kommende måned. Jeg glæder mig til at komme med ud og lære en masse.

 

outfit

En tillykke med jobbet gave, fra mig til mig – købt hos The Vintage bar 

Det er faktisk efterhånden ret sjældent, at jeg køber noget til mig selv. Denne alt for cool Louis Vuitton halskæde, blev min tillykke med dit nye job gave.Jeg ville gerne give mig selv en ny taske, jeg drømmer lige nu om en Louis Vuitton Noé eller Toiletry Pouch, som jeg vil bruge som clutch. Måske en af dem skal med mig hjem fra sommerferie, hvis jeg kan få sparet op.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Lille My

  Det lyder så spændende 🙂

  8. januar 2019 at 16:58
 • Reply Jenni

  Tillykke med jobbet søde. Hvor lyder det spændende! 😀

  16. januar 2019 at 21:19
 • Reply Eline Tychsen

  Det er så fedt for dig!! 😀 Og det virker til du stortrives i det. Du gør det i hvert fald PISSE godt!! 😀

  17. januar 2019 at 11:52
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.