INTERIOR

Kähler Kabell vase


 

 

 Kähler Kabell vase

Forårs fornemmelser i vores lille hjem.

Det er det samme hvert år, når julen er ovre, pynten er pakket ned og huset gjort rent, får jeg den vildeste lyst til friske blomster og forårsstemning. Den smukke buket her, fik jeg af Sonni i anledning af vores 6 års dag tidligere på måneden. Jeg elsker de lidt “rodede” markbuketter, så denne er lige efter min smag og passer perfekt til den smukke Kähler Kabell vase.

 Kähler Kabell vase

KABELL VASE FRA KÄHLER 499,95 kr. 

Kabell vaserne findes i 3 forskellige farver, den støvede rosa, en mørk blå (som jeg i øvrigt også har) og en lys blå. Der findes desuden også 3 forskellige størrelser, den helt store, som jeg viser her + 2 mindre vaser. Jeg elsker store vaser og jeg elsker når man gruppere vaser med blomster og grønt og det er der bestemt mulighed for her.

Første gang jeg teasede om disse smukke vaser var i indlægget: KÄHLER A/W 2018 NYHEDER

Designeren Susanne Schjerning siger om de nye Kabell vaser; ”Det var en designproces, der begyndte med et vildt junglemønster, som gennem processen blev omdannet til et fragmenteret, enkelt moderne og let blomstrende udtryk. De stemningsfulde dæmpede tone i tone farver er et smukt samspil mellem den lyse matte og sprøde bundfarve glasur og mønstret i den dybere glasur. Samtidig er vaserne i de dæmpede farver helt perfekte til de nye kulører i hjemmet.”

Vaserne er yndige og passer perfekt ind i vores nye hus, jeg er vild med kombinationen af det matte rå look med de glaserede detaljer, så fint og gennemført.

Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend, min står på hygge med mine 2 “gamle” studieveninder, Anja og Sarah – jeg glæder mig til at se dem – det er alt for sjældent vi ses, da vi er spredt lidt ud over landet og afslapning, jeg kan godt mærke at jeg er godt brugt efter en hård men spændende uge på mit nye arbejde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk