BEAUTY,  LIFESTYLE

START ÅRET GODT MED KOSTTILSKUDProdukterne er modtaget til test af Billigvoks.dk

Januar er godt igang og de fleste af os har måske et nytårsforsæt, som lyder på at vi skal gøre noget godt for os selv, leve sundere, dyrke mere motion og passe på os selv og vores kroppe. Selvom jeg ikke har decideret nytårsforsætter, er de nævnte ting dog noget jeg håber jeg får taget mig sammen til at have fokus på her i år. Jeg har længe drømt om at komme igang med træning igen, og selvom jeg savner det synes jeg desværre bare ikke overskuddet er til det. Jeg er begyndt på 3 forskellige kosttilskud, som gør noget godt for mig og min krop. Kosttilskudene, som jeg vil anbefale her i indlægget gavner både hud, blodsukkeret/afhjælper sukkertrangen og giver mere energi og beskytter immunforsvaret.

Kosttilskudene er bl.a. fra danske Bertelsen, som sikre dig høj kvalitet, af organiske mineraler og høj biotilgængelighed. Berthelsen naturprodukter er innovative og produceres altid efter nyeste viden og forskning inden for området.

Berthelsen Silky Beauty  90 tabeletter for 173 kr.

Er din hud vintertræt, mat og trænger den til et boost af fugt og vitamin, så skal du helt sikkert læse med her, for jeg har fået lov til at prøve det her fine kosttilskud (som oven i købet er lyserødt) mod min vintertrætte hud. Jeg har forsøgt med div. cremer og masker og selvom det har forbedret min hud en smule, så tror jeg det er vigtigt også at pleje huden indefra og det er hvad dette kosttilskud gør.

Silky beauty, består af en unik kombination af 5 forskellige urter, som hver især tilfører kroppen unikke kvaliteter:

Vindruekerneekstrakt beskytter huden mod frie radikaler
Agerpadderokke holder huden blød og smidig
Grøn Te indeholder stærke antioxidanter, som holder hudcellernes DNA intakt og beskytter huden mod UV-stråler
Schisandra beskytter huden mod oxidativt stress
Amla er en stærk naturlig kilde til C-vitamin, som bidrager til dannelsen af kollagen, så huden holdes smidig

Kombinationen af disse urter og ingredienser, hjælper altså med at pleje og rense din hud indefra.

Det anbefale at man tager to tabeletter om dagen i en periode på 2-3 måneder for at opnå det bedste resultat, det kan opleves at huden bliver mere uren i de første par uger af, da huden renses igennem inde fra og det oplevede jeg desværre og min hud anes stadig en smule uren, dog virker det allerede nu til at min hud har fået mere fugt.

Hvem drømmer ikke om pæn hud? Jeg er spændt på at se det endelige resultatet når jeg er færdig med at tage pillerne

Lidt ekstra info: Silky Beauty er vegansk, fri for laktose , gluten, smags- og sødestoffer. Husk desuden Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Kanel +90 tabeletter 189,75 kr.
Det er ingen hemmelighed at jeg har en sød tand, måske endda en lidt for sød tand. Jeg har virkelig svært ved at holde mig fra de søde sager og defor er Berthelsen Kanel+ også oplagt for mig, kosttilskuddet har en unik kombination af kanel, gurkemeje og chrom, som mindsker sukkertrangen ved at holde blodsukkeret i naturlig balance.

Kanel: Bidrager bl.a. til bedre fordøjelse og har et blodsukker-regulerende egenskab.
Gurkemeje:
Chrome: 
Aktiverer insulin som bruges til at regulere blodsukkeret ved at transportere sukkerstofferne ind i cellerne.

Udover at holde blodsukkeret i balance hjælper den nøje sammensatte kombination af kanel, chrom og gurkemeje regulerer blodsukkeret og hjælper kroppen med at omsætte fedt, protein og kulhydrat, ja det lyder næsten for godt til at være sandt ikke?

Det anbefales at man tager 3 tabeletter dagligt i forbindelse med de 3 hovedmåltider.

Vidste du at kanel udover at smage og dufte af jul, er et ældgammelt lægemiddel, der bl.a. bidrager til en bedre forføjelse og har et blodsukker-regulerende egenskab? Det er bl.a. derfor kanel ofte findes i slankeopskifter. 

 

C-Vitaminer 240 tabeletter 120 kr.

Januar og vintermåneder generelt er kendt for at være hårde ved vores immunforsvar, ikke mindst når man som jeg bor sammen med en bette pige på snart 3, som hiver en masse med sig hjem. Herhjemme er jeg nok den der (7-9-13) aldrig bliver ramt, hvor i mod Clara og Sonni altid hoster om kap og snotter. Derfor er disse piller mere tiltænkt Sonni end mig, han tager tabeletterne dagligt i håb om at slippe for mere forkølelse og influenza.

Vi kan ikke selv danne C-vitamin, både solbadning, kulde, stress, rygning og indtagelse af p-piller øder vores behov for C-vitamin. C-vitamin bidrager til dannelse af kollage, beskytter cellerne mod stress, mindsker træthed og udmattelse og styrker som jeg nævnte længere oppe immunforsvaret.

Med Grønne Vitaminer får du kvalitetsprodukter uden overflødige tilsætningsstoffer, tabletterne og kapslerne er desuden også små og synkevenlige. Et lille tip til alle jer, som har svært ved at synke piller og tabeletter. 

Ekstra info: Fri for gluten og laktose, fri for smags-, sødestoffer,konserveringsmidler og er desuden også vegansk.

Billigvoks.dk har et stort og spændende udvalg inden for bl.a. kosttilskud og forhandler både Grønne vitaminer og Berthelsenog man kan altså bruge lang til på at sidde og læse om de forskellige kosttilskud og hvad de gør af gode ting for dig.

Tager i kosttilskud, og evt. noget i kan anbefale?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk