BEAUTY

REXONA MIT FORTRUKNE DEO BRAND


Rexona – It won’t let you dow
Rexona forhandles bl.a. hos Matas

Jeg fik i sidste måned en mail, om jeg havde lyst til at prøve et udvalg af Rexonas deodoranter – da det er noget jeg bruger hver dag, var svaret selvfølgelig ja. Jeg har brugt Rexona i mange år, da jeg fortrækker en budgetvenlig med god deodorant og hellere vil bruge penge på fx. parfume og andet beauty.
Jeg troede faktisk at kendte meget til Rexona, men jeg tog fejl – sortimentet er større end jeg troede og jeg har fået øjene op for varianter jeg slet ikke kendte til.

Rexona har 3 forskellige deodoranttyper på markedet, jeg tror vi alle kender til sprayen for ikke at nævne den klassiske roll-on, min personlige favorit og en creme deostick som er en anelse dyre end de andre varianter.

MAXIMUM PROTECTION CLEAN SCENT 90,95 kr.
Jeg vidste slet ikke at Rexona laver deodoranter i den prisklasse, derfor var jeg også meget spændt på at prøve denne, cremen presses let ud og skulle eftersigende give bedst resultat, hvis den anvendes inden sengetid.

– En ren, frisk duft med æble og strejf af rose og jasmin.
– Dobbelt så effektiv, men nænsom nok til at anvende dagligt
– Maximum Protection Clean Scent giver effektiv beskyttelse mod svedlugt og 48-timers antiperspirant beskyttelse mod fugtighed under armene

Jeg synes den er nem at bruge og behagelig mod huden – denne er dobbelt så effektiv som andre deodoranter, hvilket jeg personligt ikke har brug for – men dyrker man meget motion eller sveder meget er jeg sikke på at den er pengene værd. Jeg kan dog godt nøjes med de billige varianter til 12 kr.

Rexona deo roll-on Biorythm 12 kr.
Den klassiske roll-on som de fleste af os nok kender og har stående, dette er min favorit og valget falder altid på denne når jeg skal købe ny deodorant. Jeg fortrækker Roll-on, da jeg synes det er langt mere behageligt end fx. spray og jeg synes det giver en beskyttende følelse.

– Tilpasser sig dine daglige rutiner og mikrokapslerne giver ekstra beskyttelse når du har brug for det.
– Motionsense™ – jo mere du bevæger dig, jo mere beskytter den.
– Feminin duft af blomster
– Ekstra effektiv beskyttelse

Rexona deo roll-on Aloe Vera 12 kr.
Her har vi igen en ganske almindelig roll-on, jeg er vild med aloe vera i hudpleje, og jeg er sikker på at denne også nok skal blive en favorit.
– Med Motionsense får du mere beskyttelse jo mere du bevæger dig.
– En let, frisk aloe vera-duft, som giver en afkølende følelse

“Brug ikke deodorant lige efter barbering, da huden her er ekstra sårbar og det kan lede til irritation i armhulen, hvis der er rifter, hvor deodoranten kan trænge ind og genere”

Rexona deospray Aloe Vera 12 kr.

Udover roll-on varianterne, modtog jeg de samme varianter i spray. Den klassiske deospray, behøver vel ikke den store introduktion, jeg tror vi alle kender denne type af deo.

– Med Motionsense får du mere beskyttelse jo mere du bevæger dig.
– Beskyttelse i 48 timer
– Tilfører  ekstra fugt til huden

Rexona deospray Biorythm 12 kr.
– Tilpasser sig dine daglige rutiner og mikrokapslerne giver ekstra beskyttelse når du har brug for det.
– Motionsense™ – jo mere du bevæger dig, jo mere beskytter den.
– Feminin duft af blomster
– Ekstra effektiv beskyttelse

Rexona arbejder ud fra flere områder, bl.a. MotionSenseteknologi, som er inspireret af dine bevægelser og giver optimal beskyttelse under bl.a. sport. Clinical Protectionm, somer klinisk dokumenteret til at hjælpe mod øget svedtendens, når du har brug for det. Invisible on Black + White Clothes, som er yderst beskyttede over for dit tøj, så du undgår hvide mærker og gule svedskjolder.

Hvilke deo bruger du selv i din hverdag?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.