BEAUTY

NEW YEAR NEW MAKE UP – MII COSMETICS

 

Mii Cosmetics

Mii Cosmetics er stadig meget nyt for mig, men jeg er virkelig blevet vild med den lækre make up af højeste kvalitet. Mii Cosmetics fokusere på naturlige ingredienser og produkterne er fyldt med mineraler. Jeg er de seneste par år begyndt at gå mere og mere op i, hvad der er i de produkter jeg bruger og her har Mii Cosmetics har virkelig fanget min interesse med deres spændende udvalg af make up og beauty produkter, jeg arbejder lige nu på et indlæg om deres selvbruner, som er den vildeste jeg længe har prøvet .

Læs også:  MII COSMETIC NATURLIGT MAKE UP FYLDT MED MINERALER

Mii Cosmetics fineste palette

Limited edition øjenskygge 325 kr.

Øjenskyggen er en del af Pure Decadence kollektionen, paletten indeholder 4 farver, som alle er lige efter min smag. Personligt er jeg nemlig mest til det naturlige look, og det er lige netop hvad du kan skabe med disse 4 smukke farver, Cognac, Truffle, Champagne og Caviar. Skyggerne er meget pigmenteret og lette at arbejde med og ikke mindst at blende ud og så har de en super holdbarhed.

Vidste du at du kan skabe en mere intens farve ved at bruge en fugtig pensel? 

Smukke farver til læberne

Jeg elsker læbestift  både til hverdag og fest, til hverdag fortrækker jeg en sart farve og i weekenderne eller til arrangementer er jeg vild med mørke røde læber.  Jeg var derfor også meget begejstret da jeg fik mulighed for at prøve de her smarte klik læbestift i farverne 01 Rose og 02 Merlot, farverne er nemlig lige efter min smag. De smukke læbestifte er dækkende og holder længe.

Læbestifterne indeholder både avocado og mango olie, som plejer læberne og gør det nemmere at arbejde med dem.

Mii Cosmetics

v

Få din make up til at holde hele dagen

Mii Super Charged Setting Mist 210 kr.

Denne her Setting Mist, vidste jeg slet ikke at jeg manglede før jeg prøvede den, jeg har faktisk aldrig ejet en setting mist, men hvor er den fin.

Sådan  bruger du setting mist:
– Rens og plej din hud som du plejer
– Læg din make up
– Afslut med misten.

Misten indeholder forskellige ingredienser som er gode for huden, kokosnød der fugter og plejer, fresken og grapeekstrakt der tilføre vitaminer og grøn matcha te som giver masser af energi til cellerne. Ved at bruge setting mist, sikre du at din makeup holder længere, fugten i huden bevares og shine mindskes, mens din hud både føles og ser frisk ud.

Har du prøvet Mii Cosmetics produkter? 


Hvis du er interesseret i Mii Cosmetics produkter forhandles de kun hos specialforhandlere og klinikker
/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk