FOOD

OMHU KVALITETS PRODUKTER FRA MENY


 

Jeg elsker når vi har tid til at lave lækker mad og spise sammen som familie, det er det vigtigste måltid – det er den eneste gang i døgnet vi alle spise sammen .

Vi fik for nylig en lækker pakke med skønne italienske  produkter fra OMHU ind af døren. OMHU er en fødevareserie, som er tiltænkt madelskere, som er kvalitersbevidste og ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller smag. Ingredienserne i produkterne er håndplukkede og der er altid kælet lidt ekstra for detaljerne.

Et af de nyeste produkter i OMHU sortiemenetet er deres olivenolie, olivenolien er 100% italiensk topkvalitet og smager himmelsk. I italien er olivenolien et must i madlavningen, og efter mange års sommerferie på de kanter, har vi også taget olienolien til os, som en fast del af vores køkken.

Oliven olie kan bruges til mange ting, vi steger alle vores grøntsager og kød i det, kan bruges over salat evt. med friske krydderurter i, over pasta, eller som dyppelse til brød.

OMHU serien indeholder også en ret lækker balsamico er økologisk og oplagt til bl.a. salater. Når det skal gå hurtigt herhjemme rister vi en omgang grønne bønner på panden, tilsætter frisk tomat og vender det i denne lækre Balsamico, så lækkert!

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker pasta og hvis jeg kunne spiste jeg det hver dag.

Jeg følger yderest sjældent en opskrift når jeg laver mad, denne ret er blandt andet mixet af tigerejer, lime, frisk peberfrugt, madfløde, paprika, salt peber og cayennepeber.. Mmhh..

Pastaen her er en tørpasta, men yderst lækker man kan virkelig smage at det er kvalitets pasta, vi har kun købt pasta fra OMHU, efter vi har prøvet denne lækre pasta.

I morgen skal jeg have 4 piger på besøg, det er min tur til at holde madklub og jeg har forberedt lidt lækkerrier på forhånd, som jeg glæder mig til at vise jer – så følg med på Instagram @liselottea

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk